natalka1704
Fanka BB :)
ja zaczelam od klieku kukurydzianego , potem dalam marchewke , marchewke z ziemniakami ,dzisiaj zjadl caly sloiczek marchewki i wlasnie zasnal poki co pora mm przesunieta
czeka juz na niego w szafce zupka jarzynowa i dynia z ziemniakami. z owocow dalam juz jablko i z hippa i z gerbera, sliwki a dzisiaj dam gruszki badz banana.aa kupilam jeszcze krem z jablek i jagod i to niedlugo tez dostanie.
czeka juz na niego w szafce zupka jarzynowa i dynia z ziemniakami. z owocow dalam juz jablko i z hippa i z gerbera, sliwki a dzisiaj dam gruszki badz banana.aa kupilam jeszcze krem z jablek i jagod i to niedlugo tez dostanie.
Jak to u Was wygląda? Ja wprowadziłam schemat taki, jak w rozpisce, ktorą podałam chyba stronę wcześniej... Z tym, że Krzyś na razie wypija 160 ml mm i na 160 ml robię mu kaszkę - nie za mało dostaje? Chcę powoli zwiększyć porcję do 180 ml, żeby mi nie ulewał mocno...
kazde dziecko jest inne i ma inny apetyt
nie chce chcialam jej dac jarzynowa ryk ,dzis to samo , podalam cos co juz jadla rykkk....i odpychanie łyzeczki...