reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

andav moze faktycznie ten skok ...nasze dzieciaczki sa w równym wieku wiec juz weszly w ten nowy skok ... a tam jest ze moga gorzej spac...no ale ty mowisz ze od 2 tyg to moze sie ząbki szykuja :confused:a powiedz mi twoje dziecie w terminie urodzone ???

reklama
she- no moj dokladnie tak samo wyglada jakby ssal i tak porusza jezyczkiem :)

dzieki dziewczyny - moze to jednak skok juz sama nie wiem- a te dziewczyny co rozszerzaly diete bo dzieciom nie starczalo jedzenia- dalej wam sie tak dzieci wybudzaja? sa tu takie dziewczyny?

natalka moj w 39 tyg rodzony- natalka z jakies strony korzystasz o tych skokach? a zabki to ciezko powiedziec- fakt jest rozdrazniony i pcha wszystko do buzi ale jak mu dziasla dotykam i patrze to nic nie widze!

Ostatnia edycja:
andav, ja dokarmialam mm jak mi brakowalo pokarmu ale to nie mialo zadnego wplywu na spanie nocne malego. budzil sie tak samo a dokarmialam jakies 2 tygodnie.
diete ma rozszerzona od niedzieli i tez mam nadzieje ze w koncu zacznie sie budzic najwyzej raz w nocy ;)

she to mnie pocieszylas :-( moje wory pod oczami poglebia sie jeszcze bardziej, wlosy wypadna jeszcze bardziej- ale co tam kiedys o tym zapomnimy :-(

andav ja też zaczęłam rozszerzać dietę bo mały na 1 cycu ale budzi się w nocy bardzo często nawet co godzinę...więc różnicy w spaniu nie ma wcale może to te zęby ...

reklama
Andav ja małą nazywam Amelianką-Wampirianką .Głodna w nocy to ona jest raz ,a budzi się razy kilka pocycka i zasypia.Diete o gluten ma rozszerzoną od ponad 2 tygodni z mm,a obiadki dostaje tydzień więc chyba to jakieś skokowe ale by znaczyło ,że szybciej niż w tych tabelkach.Choć potrafi i w histerię popadać kto wie czy nie SKOK:szok:

Do góry