Marzena_29
Zaangażowana w BB
Cześć mam w domu wcześniaka urodzonego w 36 tygodniu ciąży. Jest na mleku motyfikowanym. Ale chce jemu wprowadzać diety, tylko niewiem kiedy mogę i od czego powinnam zacząć?? Synek ma już 10 tygodni i 2 dni..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Urodził się w 31+3 pierwszego czerwca i już byłby w domu gdyby nie fakt, że podrosło mu CRP i musiał jeszcze zostać w szpitalu. Poza tym do przoduOjej ale z maluszkiem wszystko dobrze??
Pani położna powiedziała żeby karmić synka obiadkami se słoiczków a mleko zmniejszyć ilośćMasakra, sorry ale nie słuchaj jej
Nigdy nie słyszałam podobnych zaleceń. Lekarka też to podtrzymuje?Pani położna powiedziała żeby karmić synka obiadkami se słoiczków a mleko zmniejszyć ilość
Ja akurat wcześniej zaczynałam rozszerzać dietę (wytyczne who miałam w nosie), ale Twój synek jest jeszcze na to stanowczo za mały.Pani położna powiedziała żeby karmić synka obiadkami se słoiczków a mleko zmniejszyć ilość
Synek urodził się w 36 tygodniu ciąży. Praktycznie to jego radowali, ponieważ miał niewydolność oddechową i niskoł masę ciałka. Ważył 2400Dowolną
Położna chyba nie zna nowych zaleceń WHO. Radzę samemu poczytać niż słuchać kobiet nie doszkalających się.
Wcześniak to noworodek jak każdy inny. Tu mowa o późnym. Wiadomo skrajne wcześniak mają duże nie raz problemy zdrowotne. Jeśli dziecku nic nie dolega to nie ma co treść się nad nim jak nad jajkiem. Niech spokojnie poznaje świat a ty uroki macierzyństwa
Mój synek ma dopiero 10 tygodni+2 dni. Jest na mleku motyfikowanym waży 400, je co 2 godzinyJa akurat wcześniej zaczynałam rozszerzać dietę (wytyczne who miałam w nosie), ale Twój synek jest jeszcze na to stanowczo za mały.