reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwoj i postepy naszych dzieci.

No to chwale sie dalej skoro mam czym :-) Ignas poza szykowaniem sie do raczkowania probuje od wczoraj samodzielnie siadac. I nie chodzi mi o podciaganie sie z pozycji na plecach tylko z czworakow przekreca sie na bok i probuje podeprzec sie rekoma zeby usiasc.

reklama
Brawo Ignaś :-) moja wczoraj przewróciła się dwa razy z brzuszka na plecki, wydaje Mi się że przez przypadek no ale zobaczymy czy dzisiaj powtórzy swój wyczyn :-)

marcia, Oskar ma bardzo ppdobny pomysl na nauke siadania jak
Ignas :) Tylko on do odpychania probuje wykorzystywac glowe ;) Co niestety po paru minutach bezskutecznych prob wywoluje dziki ryk rozczarowania, ze nie wychodzi ;)
Stopy w buzi u nas od 2 tygodni, ale tylko jak sa gole. U Was tez przewijanie to droga przez meke? Moj syn na przewijaku robi sie niesamowicie aktywny...

U nas przewijak już poszedł w odstawkę, łatwiej mi na łóżku ją okiełznać

Ostatnia edycja:
Marcia spryciak mały :-)

Jouluatto o tak podczas przewijania to takie wygibasy robi, że nawet nie wiedziałam że tak się da :-D
Stopki w buzi są ciągle, jak ma skarpetki to ściąga a jak rajstopy to często je zaślini i muszę zmieniać.

Oj u nas tez przewijak wychodzi z uzytku. Nawet mialam o tym dzisiaj pisac No ale przy moim hiperaktywnym dziecku to nic dziwnego. Nadal lezy na lozeczku ale chyba musze go schowac zeby mlody mial wiecej miejsca w lozeczku. Chociaz on i tak tam malo przebywa bo zbyt ruchliwy jest i zaraz wali glowa w szczebelki.

Też miałam pisać, że zmiana pieluchy to teraz droga przez mękę. Jest to, okazuje się, najlepszy czas do uczenia się siadania, praktykowania przewrotów i ssania stóp.:-D

reklama
Haha wczoraj pisalam Wam ze Ignas probuje siadac. Dzisiaj konczy piec miesiecy. Lezal niedawno na lozku z Tymkiem i nagle patrzymy z mezem a on siedzi! Jeszcze tak nieporadnie i nie do konca stabilnie ale siedzial. Oho przed chwila powtorzyl ta sztuke. Czyli jutro bedzie dzien pod znakiem siadania.
Teraz to juz koniecznie trzeba obnizyc lozeczko.

Do góry