reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

reklama
Ewus, no przeciez do konca zycia nie beda sikac w majty :-p Tak czy siak kiedys same beda sie chcialy pozbyc pieluchy ;-):-D;-)

wiecie co , moze my tez sprobojemy z ta nakladka ???? bo nocnikowanie konczy sie kategorycznym sprzeciwem lub informuje juz po fakcie , ze ma kupsko w gaciach

acha i mamy nowe slowo, mowi dziekuje , merci , ale w wersji mojego dziecka brzmi to memi .....najwazniejsze, ze wie kiedy go uzyc, jak naleje jej wody do kubka, lub podam zabawke z polki .....zajelo mi to kilka dni bo na poczatku nie mialam pojecia o co chodzi ;))))

Mala poliglotka z Zuzu rosnie ;-):-) Slicznie! Gratulacje dla niej!
U nas jak narazie nowych slowek w slowniku brak :-p

Wczoraj kupiłam nakładkę z teletubisiami - super jest:tak: Ala wczoraj wybróbowała i jest zachwycona;-):laugh2:
Tak wygląda, tylko my mamy fioletową

A u nas nocnik lezy w kącie, mała nie usiedzi ani minuty. I na nic nasze zabiegi aby czymś ja zając, po prostu sie nie da:-(

Silunia- co za grzeczna, uprzejma dziewczynka z Zuzu rośnie BRAWO:-)

a my kupilismy nakładke taka co AgaMonika ale z kaczuszka ciekawe czy nam posłuzy...bo my to tak kupujemy...kupujemy a nie używamy jak np. nocnik:-p

nowa umiejetnośc mojego dziecka:
otwiera babciną lodówkę i do czego tylko siegnie to wyciąga i karmi pieski:-p:-D
i oczywiście psy jak tylko Ami zbliza sie do lodówki to stoja przy niej jak sępy:-D

mada hihi jaka Ami madra dziewczynka!!:D no widzisz przy niej pieski nigdy nie beda glodowaly :D

silunia no prosze jak zuzu sie slicznie uczy nowych slowek!! :) gratulacje

u nas ostatnio sa notorycznie dwa pytania :D jak wolamy Szantusie pierwsze coslyszymy to "Whaaaat??" :D a jak mowimy jej ze nie wolno to czy tamto robic to co pyta? "Why?!" non stop tylko what albo why :D

co do dziekowania to powiem Wam to pierwsze slowo ktore widze mowi w dwoch jezykach osobno .. do mnie po polsku Dziekuje a do Sama po angielsku "thank you" bo inne slowa widze ze np po angmowi do mnie .. po polsku do Sama :) itd
mam nadzieje jednak do mnie bedzie mowic tylko po polsku (trzymajcie kciuki!) :))

reklama
Domiska ja tez bym chciala uslyszec cos innego niz tylko polskie kotek ;-)swoja droga ciekawe czemu tak jest.....ostatnio wyslalam plyte z filmikami do mojego taty patryjoty;-)to zaraz dostalam telefon z zapytaniem czemu jego wnusia nawet placze po niepolsku :-D rozumie co do niej mowie dokladnie np. przynies skarpetki z szuflady , a ona idzie i wola szoset !!!
Wykonanie whayyyyy musi byc boskie u Szanti ;))))))

Ami ma poprostu wielkie serce dla zwierzatek :-D

kupilam wczoraj wieczorem nakladke , taka mieciutka z zabkami i biedronkami, bardzo kolorowa......na tym tez nie usiadzie, darla sie w nieboglosy jak posadzilam ja kibelku.....no nic poczekamy, zobaczymy

Do góry