Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja dzisiaj sie juz przestraszylam ze cos jest nie tak bo probowalam wyczuc jakies rucy i nie moglam, a bardzo mnie brzuszek bolal, ale w koncu dzidzi pacnelo mame i juz wiem ze wszystko jest ok ;D
Moja dzidziulka paca mnie głównie wtedy, gdy jestem nieruchomo np. siedzę lub leżę. Ostatnio bardzo szaleje jak ja leżę w łóżku i usiłuję zasnąć. A ona oczywiście wcale nie zamierza mamusi dać odpocząć. Wczoraj wieczorem, Maciek położył mi rękę na brzuchu i odrazu malestwo się uspokoiło. Śmialiśmy się, że on ma chyba na niego wpływ uspokajający i jak się dzieciątko urodzi, to Maćka zadaniem będzie go uspokajać i usypiać
Moje dzieciątko to istna wiercipięta Kopie intensywnie zarówno w dzień jak i w nocy (nie wiem, kiedy śpi)nie daje spać mamusi,niedaj że budzę się w nocy, bo nie mogę spać przez te kopniaki to na dodatek głód mnie budzi czasem w środku nocy czasem nad samym ranem , jak chodziłam w ciąży Sandrunią to ona kopała (bardzo mocno) tylko w dzień ewentualnie wieczorkiem przed snem, ale w nocy wcale przynajmniej ja nic nie czułam 8)
moj edzieciątko upodobało sobie porawą stronę brzucha i dziś jak sie położyąłm na lewym boku, to dosłownie czułam jak maleństwo usiłuje sie ulokowac wbrew grawitacji w prawym kącie
To moje maleństwo cię do lewej strony lepi Elżbietka ale to może dlatego, że się na lewym boczku najczęściej kładę
Wczoraj zaś wcisnęło się w mój pępuch, aż się wystraszyłam, że mi go wypcha :laugh: :laugh: :laugh: