Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy jest możliwe żeby co 2 sekundy kopała mnie w 3 różne części brzucha ? 
he he no troche prawdy w taym jest, moja corcia moze nie szalala (i teraz tez nie szaleje raczej), ale miala swoje godziny czuwania i aktywnosci ktora zazwyczaj zaczynaly sie okolo 24.00 i wiecie co? jak sie urodzila, to przez pierwszy miesiac albo i dluzej nie mogla zasnac wieczorem, jejku ile musialam ja nanosic na rekach, padala dopiero z zegarkiem w reku o 2 w nocy...
teraz ruchy slabe ale za to tez w godzinach popoludniowych wiec moze synus bedzie o lepszych godzinach gotowy do lulania..
a tak na powaznie, to dowiedzialam sie wczoraj z opisu ze mam lozysko ulozone na przedniej scianie macicy, i co ciekawe wyczytlam w internecie ze to moze byc powodem ze ruchy dziecka sa slabiej wyczuwalne (u mnie nie ma mowy jak u Was o wybrzuszeniu czy takich intensywnych ruchach jak Wy opisujecie) bo miedzy brzuchem a dzieckiem jest wlasnie lozysko (zwykle ustawia sie na tylnej scianie macicy) ktore dziala jak airbag. ciekawa jestem czy tak bedzie do konca ciazy czy ruchy beda intensywniejsze...