reklama
hehehe super
mój tez taki aktywny
Hehehehehehe super
mój tez taki aktywny) a juz jak dzieciaki do brzucha mówią to od razu jest odzew... mały wszystkie żale spowiada do brzucha ( ma 5,5 roku) hihihihi
ja tez sie podziele
)
nasza mala odstawia wieczorne harce tak od kilku dni regularnie wieczorami ja czuje, w ciagu dnia jak jestem malo zajeta tez daje o sobie znac
ktoregos dnia obserwowalam jak mi sie fajnie trzesie brzuszek przy kopniakach- fajne uczucie hehe
nasza mala odstawia wieczorne harce tak od kilku dni regularnie wieczorami ja czuje, w ciagu dnia jak jestem malo zajeta tez daje o sobie znac
ktoregos dnia obserwowalam jak mi sie fajnie trzesie brzuszek przy kopniakach- fajne uczucie hehe
Marcelinaa
Fanka BB :)
nosz ta moja mała jest nieznośna.. dwa dni mi siedziała na mojej biednej skracającej się szyjce.. dziś rano w końcu polazła dwa piętra wyżej i waliła mi w pępek.. se myślę- ufffffffffffffffff - a ta Bambaryłka znowu poszła na szyjke urzędować.. nosz jasna anielka niech mnie strzeli
Marcelinaa
coś Ty.. ona się dalej kreci jak wskazówka.. raz mnie kopie nad pępkiem a innym razem - najczęściej- wali mnie po szyjce,.
reklama
Marcelinaa
chyba że.. ale to są raczej takie silne nożne ciosy 
Podziel się: