reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy naszych maluszków

Laseczki muszę się pochwalić, że i ja dołączam do grupy szczęśliwych kopanych mamusiek :-)
Od kilku dni czuję ruchy, ale jeszcze nie byłam pewna, a teraz już wiem. To jest TO!!
Super, zdążyłam się już za tymi kopniaczkami stęsknić:-)

reklama
Amko ja podobnie jak ty od kilku dni czuję ruchy mojego bobaska to jest do mnie nowe uczucie przecudne ;D ;D ;D ;D

:) uczucie super - to prawda... Moja "wiercipiętka" rozbrykała się dzisiaj, jak objadałam sie faworkami... Chyba tesciowa wlała do nich za dużo spirytusu :))

kurcze ale Wam fajnie  ;D a ja jeszcze nie czuję kopniaczków  :( i szczerze mówiąc zaczyna mnie to martwić...hmm  ::)

Corsini, pamietaj mimo ze nie czujesz ruchow, to nie jest powiedziane ze dzidzia sie nie rusza!!! Jeszcze troche cierpliwosci!!! Nie ma powaznie reguly na to ze wszystkie musimy w tym samym czasie c´zaczac czuc ruchy dziecka!!! Takze nie martw sie, a najlepiej idz do gina i to sprawdz!!! Bedziesz spokojniejsza!!!

pamietam o tym ,a mimo to czuje niepokój  ::) u gina bylam 10 dni temu i wszystko było w porządku...powiedział ze jeszcze tydzien dwa i powinnam poczuć kopniaczki  :) w środe minie te dwa  ;) (jaka ja się dokladna zrobiłam :laugh: ) a ja jak  nie czułam tak nie czuje...czasami tylko mi się wydaje że się wierci... ::)ale może tylko wydaje.... ide w poniedziałek na usg  :) tylko kurcze zeby do tego poniedziałku wytrzymać  ::) dziękuje bardzo Kreciku  :)

Corsini,ja też czasem się denerwuję bo mój mały jakiś taki mało aktywny bywa ale wystarczy z reguły jak się położę na plecach a najlepiej jak zjem coś słodkiego to wierci się bardzo!Nie martw się,to co czujesz to napewno to wiercenie w brzuszku!

Corsini z tego co widze na suwaczku to nie ma powodow do obaw.Zwykle pierwsze ruchy czuje sie od 19-22 tygodnia.Nie martw sie napewno wszystko jest dobrze ;) Pochwal sie koniecznie w poniedzialek nowinkami z USG ;D bedziemy czekac (o ktorej masz to USG ?)

Ale wy dziewczynki Kochane  :) staram się nie martwić... ale i tak nie mogę się doczekac jutra  ::) Olu kładę się tak jak piszesz ale mam chyba jakiegoś leniuszka w brzusiu  ::) Aneczko USG mam koło 16 ale to pare kilometrów stąd  :) wiec najprędzej napiszę jakieś wieści koło 17-18  :) a teraz zmykam coś przekąsić bo dopiero wrócilam z zajęć  ;) buziale wielkie dla Was i dziękuje ślicznie  :)

reklama
corsini, nie matrw się ja ruchy poczułam dopiero około 20 tyg-jakaś gruboskórna widocznie jestem, napewno wszystko jest ok!

Do góry