reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy naszych maluszków

A moje malenstwo rozbrykalo sie na wykladzie, jak ludziska przeciskali sie kolo mnie w rzedzie krzesel... powiedzialam ze jak na nastepny wyklad tez sie pospóźniają to zaczniemy z dzidzia pobierac opłaty za przejscie :))

reklama
Ja do wczoraj czułam tylko leciutkie muśnięcia ale dzisiaj o 4 z minutami (jak się obudziłam na cowieczorne wymiotowanie) to się zmieniło nie mogłam zasnąć i położyłam ręce na brzuchu (jak zwykle teraz przed zaśnięciem) i kopnęła mnie moja perełka i to nie raz piękne uczucie zazwyczaj jak przykładałam dłoń to jakoś nawet te leciutkie kopniaczki były niewyczuwalne z zewnątrz.
A tak niedawno zazdrościłam wam silnych bobasków.

a ja dalej czuje tylko wiercenie czy też przekręcanie się  ::) nooo czasami łaskawie mnie mocniej szturchnie  :D wygodnicki jakiś  ::)  ;D

Dziewczyny toż to prawdziwy piłkarz w moim brzuszku!!! Od dwóch dni jak tylko położę się do łóżka lu lu zaczyna kopać jak szalony:) Wczoraj skopał Krzyśka, tatusiowi baardzo się podobało :laugh:

moj maly tez wczoraj w koncu dal porzadnego kopa mezowi ;D bralam kapiel i jak zwykle brykal tylko ,ze jak Bartek dotykal brzucha to sie zawsze uspakajal a wczoraj sie udalo Ale mial mine :laugh: :laugh: ??? :o co sie tam dzieje w tym brzuchu? spytal ;D

Jak to co ?! TRENING ;) Ale szkoda mi, że nasi chłopcy nie mogą tego poczuć od środka jak my choćby przez chwilkę. Wiele ich omija. A to takie wspaniałe uczucie :laugh:

Mnie dzisiaj rano dzidzia też skopała i to strasznie ;) Już widać jak się brzuch odkształca przy każdym kopniaczku ;D

reklama
O to fajnie jak u Was widac:) U mnie nie widać jeszcze, bo mam sporo wód (to dobrze) i nie obija sie jeszcze o mnie tak bardzo :))

Do góry