reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy naszych maluszków

No właśnie ciekawa jestem jak to będzie jak dzidzie będą juz tak duże że np włożą nam stópkę pod żebra albo łokieć w pęcherz ;)

reklama
Olciu to proste - będą nam oczy na wierzch wychodzić i będziemy już troszkę mniej cieszyć się z tego że dzidzia wierzga ;D ;)
Ja nie jestem taka ciekawa jak to będzie :laugh: ;)

Ja juz raz mialam niemile kopanko od Wicia ;) Ktoregos razu krecil sie chyba w kolko i w koncu upodobal sobie kopanie mnie gdzies w krocze ::) Trafil chyba na jakis czuly punkt bo bolalo przy kazdym kopnieciu.Musialam troche pochodzic zeby sie uspokoil a nie bylo mi latwo bo za kazdym puknieciem przystawalam ;)

Adaś chyba jakoś nizbyt się w nocy ułożył w brzuszku bo nie mogłam zmienić pozycji tak bardzo bolał mnie brzuch przy każdej próbie. Musiałam spać na plecach i koniec! Rano kiedy zadzwonił budzik (bardzo żwawa melodyjka w komórce) zaczął skakać jak szalony aż mi brzuch skakał razem z nim. No i wtedy wszystkie bóle przeszły. Dla eksperymentu puszczałam mu jeszcz inne komórkowe melodie no i najbardziej podobają mu się takie energiczne taneczne utwory :laugh: Naprawdę niezły ubaw dzisiaj z niego miałam. Krzysiek stwierdził, że może się bał ale myślicie, że to możliwe?

Moja mała wierci sie dzisiaj niesłychanie. Ale tak na prawdę to róznie z tym wierceniem bywa. Dzisiaj jest aktywna ale na przykład w piatek prawie wogóle jej nie czułam. Z resztą na razie to te ruchy są takie bardzo delikatne - znaczy wyczuwalne nawet przez meża ale takie milusie, na pewno nie bolą. To się pewnie kiedys zmieni - jak będzie miała juz mniej miejsca... :-)

Moja dzidzia najbardziej się rusza jak ja idę spać :) nie powiem bo w dzień też ale mniej pewnie odsypia a jak mamusia chce iść spać to jemu sie bierze na zabawę :laugh:

A mój Kubuś obudził sie dzisiaj dopiero jak tatuś zacząl do niego gadać.. Solidarnosć plemników :) Ale za to licze jutro na dwa kwiatki :)))))

reklama
Do góry