reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy naszych maluszków

reklama
Wyspal sie w dzien to teraz szaleje :) jak mu sie otoczenie nie buja, bo pewnie juz nie biegasz po chalupie, to sam zaczal skakac :) Moj tez rozrabia, bo mu pewnie niewygodnie jak tak tu siedze :)))

No właśnie! Jak my odpoczywamy to baby zaczyna nocne szaleństwo :) Mnie dzisiaj dzidziuś obudził o 7 rano, bo mu się rozrabiać zachciało...

No masz racje.Mnie też w sumie nie wygodnie i plecki bolą.Ide sobei spać a mały jak chce nie bryka chociaż jest późno i powinien już spać  :D   :-*

na mojego nie różnicy-i w dzień i w nocy się wierci, ciekawe jakie nawyki ostatecznie mu pozostaną

Nie wiem dlaczego ale ostatnio czuję jakby dzidzia mniej sie ruszala...najczęściej czuje go jak siedzę bezruchu,ale to tylko takie musnięcia no i jak leżę płasko na plecach np jak oglądam telewizję.Ciekawe,czy moj synek to taki leniuszek czy to ze mną jest cos nie tak?

Ola , ja mam tak samo :)
ALe skoro dzidzia od czasu do czasu daje o sobie znac, to sie nie martwie :)

I ty tez sie nie zamartwiaj :)

reklama
Ostatnio pytałam swojego lekarza jako to jest z tymi ruchami, bo są dni kiedy go w ogóle nie czuję (kiedyś były to dwa dni z rzędu). Powiedział, że nie ma się czym martwić bo na tym etapie jeszcze nie czuje się wszystkich ruchów i mogą być one bardzo nieregularne. Od kilku dni dopiero jak się dzidzia obudzi to czuję jakbym glistkę w brzuchu miała wierci ię i kopie jak szalony.

Do góry