Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Laseczki muszę się pochwalić, że i ja dołączam do grupy szczęśliwych kopanych mamusiek :-)
Od kilku dni czuję ruchy, ale jeszcze nie byłam pewna, a teraz już wiem. To jest TO!!
Super, zdążyłam się już za tymi kopniaczkami stęsknić:-)
uczucie super - to prawda... Moja "wiercipiętka" rozbrykała się dzisiaj, jak objadałam sie faworkami... Chyba tesciowa wlała do nich za dużo spirytusu )
Corsini, pamietaj mimo ze nie czujesz ruchow, to nie jest powiedziane ze dzidzia sie nie rusza!!! Jeszcze troche cierpliwosci!!! Nie ma powaznie reguly na to ze wszystkie musimy w tym samym czasie c´zaczac czuc ruchy dziecka!!! Takze nie martw sie, a najlepiej idz do gina i to sprawdz!!! Bedziesz spokojniejsza!!!
pamietam o tym ,a mimo to czuje niepokój : u gina bylam 10 dni temu i wszystko było w porządku...powiedział ze jeszcze tydzien dwa i powinnam poczuć kopniaczki w środe minie te dwa (jaka ja się dokladna zrobiłam :laugh: ) a ja jak nie czułam tak nie czuje...czasami tylko mi się wydaje że się wierci... :ale może tylko wydaje.... ide w poniedziałek na usg tylko kurcze zeby do tego poniedziałku wytrzymać : dziękuje bardzo Kreciku
Corsini,ja też czasem się denerwuję bo mój mały jakiś taki mało aktywny bywa ale wystarczy z reguły jak się położę na plecach a najlepiej jak zjem coś słodkiego to wierci się bardzo!Nie martw się,to co czujesz to napewno to wiercenie w brzuszku!
Corsini z tego co widze na suwaczku to nie ma powodow do obaw.Zwykle pierwsze ruchy czuje sie od 19-22 tygodnia.Nie martw sie napewno wszystko jest dobrze Pochwal sie koniecznie w poniedzialek nowinkami z USG ;D bedziemy czekac (o ktorej masz to USG ?)
Ale wy dziewczynki Kochane staram się nie martwić... ale i tak nie mogę się doczekac jutra : Olu kładę się tak jak piszesz ale mam chyba jakiegoś leniuszka w brzusiu : Aneczko USG mam koło 16 ale to pare kilometrów stąd wiec najprędzej napiszę jakieś wieści koło 17-18 a teraz zmykam coś przekąsić bo dopiero wrócilam z zajęć buziale wielkie dla Was i dziękuje ślicznie