reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluszków

no to naprawde wspolczuje co innego jak boli w nocy lub rano a co innego caly dzien...ale jakos musimy wytrwac wszystko dla naszych maluchow

reklama
Witam wszystkie lipcóweczki!chciałam się z wami przywitać bo jestem u was nowa.troszkę czasu spędziłam w sierpnióweczkach ale teraz muszę się z nimi pożegnać bo termin mi się zmienił na koniec lipca.zresztą już sama nie wiem jak to będzie bo może przy następnej wizycie u lek.okaże się że znowu jednak sierpień hi,hi!mam nadzieję że już zostanie lipiec bo szybciej zobaczę moje słoneczko.tak więc co do tematu to moje maleństwo jest dziś troszeczkę leniwe,a w dodatku chyba mi przyłożyło w żebro bo coś mnie boli jak się ruszam.ale co tam!
pęcherz też mi daje popalić w nocy,wstaję po4-5razy-męczące.no to narazie tyle. :)

Igunia fajnie ze chcesz rodzic z nami w lipcu!!! Nie wylamuj juz sie i zostan z nami! Tu jest bardzo milutko!!!

A moglabys sie nam jakos soba i swoim brzusiem pochwalic??? Nasza galeryjka brzuszkow jest ciut pelniejsza od sierpniowek i zbieramy coraz to nowe brzucholki do kolekcji!!! jak tak przejzysz ile juz naszych fotek tam jest to moze i ciebie to zacheci do zrobienia malej sesyjki!!!

KRECIKU JAK TY JESTEŚ NIE NASYCONA Z TYMI BRZUCHOLKAMI HI HI HI HI .

IGUNIAwitamy u nas i udzielaj się ile możesz,.

Moje maleństwo nie daje już tak czadu jak przedtem,aż mi tego troszkę brakuje ,chyba jednak ma coraz mniej miejsca w brzusiu ,choć wcale ten brzuch nie jest taki małyi coraz bardziej robi się napięty i twardy .Za to za bardzo naciska na drogi rodne i to jest to czego się najbardziej obawiam ,ponieważ lekarz pokazał mi jak blisko ustawił do wyjścia

Witamy Iguniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja córcia jeszcze daje czadu i to zaczęła teraz po żebrach jeździć ::) SHOCK już nie wiem jak mam siedzieć leżeć i chodzić żeby tylko tak mocno nie obrywać.

Ja tak mocno nie obrywam chodzi raczej o to ze jak dzidzius sie rozpycha to ja odrazu się prostuję żeby mu się jakas krzywda nie działa bo i tak biedulek taki scisniety teraz jest...

moje zebra tez sa atakowane chyba niuni coraz barzdiej niewygodnie bo sie wierci i wypina rozne czesci swojego cialka...czasem niemoge sie ruszyc jak zacznie swoja gimnastyke w brzuszku

reklama
Do góry