reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rybka

Antares77 pisze:
MAdzia a może Ty wiesz jak sie ma determinizm panatywny do aspektu interdukcji wizualnej? bo mnie to męczy od paru lat....  ??? ;) Misia albo Ty??????? Kto mi wyjaasni tą zagadke??????????

Antares, ja jestem jak najbardziej chętna Ci pomóc. Jak tylko skończę z systemami bankowymi w krajach Unii Europejskiej, rolą języka w antropologii kultury i kontraktami terminowymi na rynku pozagiełdowym, to się rzucę na determinizm panatywny. You can lean on me... ;D

reklama
:)
Rybko,strasznie spóźnione (trochę za rzadko tu bywam , sorki) ale bardzo szczere gratulacje!!
Synus jest cudowny!!Trzymajcie sie cieplutko!!Teraz tylko najlepsze rzeczy przed Wami!!

małego znów przewieźli do innego szpitala ale już na szczęście jest wszystko ok!!!
mamusia karmi cycusiem a mały zmienia sie z dnia na dzień.
wkleiłabym fotke ślicznego maluszka ale nie jestem upoważniona przez Rybke więc musicie poczekać mamuśki.
może w przyszłym tygodniu mały będzie w domq z rodzicami!!!
Rybka siedzi z małym od wczesnego świtu do prawie północy w szpitalu.
Piotruś corac bardziej przypomina mamusię ;D

reklama
Do góry