iwona100na
Majowa Mamusia
chyba każdy sam sobie kupuje glukoze 
To za duży wydatek dla NFZ
To za duży wydatek dla NFZ

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,nawet lekko gazowane.I musiałam być na czczo tj. ostatni posiłek lub picie można było przyjąć do 9-wieczorem poprzedniego dnia. A tak to jedynie woda
Nie mam żadnego doświadczenia w tym temacie ale wydaje mi sie że jeśli bok bedzie całkowicie opuszczany to dziecko moje spasc z łozeczka
Sama nie wiem....Wiesz ten opuszczany bok jest na stałe wyjmowany i z boku zostaje tylko taka listewka... wiec dziecko moze swobodnie wychodzic ale tez spadac w nocyJa też jestem za wyjmowanymi szczebelkami
Jak juz dziecko jest większe i np. wcześniej wstaje to lepiej żeby sobie wyszło przez "dziurke" i przydreptało do nas
niż Ty miałabyś wstawac co ranek (bardzo wczesny) do niego
Bo wiadmomo że opuszczanego boku mu na noc nie zostawisz - bo może wypaśc z łóżeczka
Uważam że taki opuszczany bok jest wygodnym rozwiązaniem dla nas jak dziecko jest malutkie
Chyba jednak wybiore wyjmowane szczebelki! Dzieki Dziewczyny za pomoc!