Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale super, że udało ci się już załatwić reklamację i że wszystko jest jak być powinno ;-)
jak wygląda od spodu przewijak na łóżeczko (ten sztywny) bo na necie są tylko fotki z frontu....

wyglądał identycznie jak te które się kładzie na łóżeczko, ale wydawał mi się trochę za miękki (spód nie był tak bardzo sztywny jak ja to sobie wyobrażałam), i w komplecie nie było żadnych kołeczków... nic...
mąż chyba wybrał najładniejszą z dostępnych:-) (mi się podoba wzorek 40-ale ja będę mieć chłopca więc patrzę pod innym kątem ;-)). a widziałaś że u tego dostawcy możesz dokupić również rożek i taką podusię do karmienia (rogala) - i wszystko będzie pasowało wzorkiem do pościeli :-)
jak dla mnie niepotrzebna ozdóbka, która tylko cieszy oko, ale w sumie do niczego nie jest potrzebna. nie wspominając o kłębach kurzu... ale jeśli ty masz ochotę ją kupić i tobie się podoba, to spoko ;-)