reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sałatki i inne lekkie przekąski:)

Moja mama robi pyszne buraczki na słodko, ale takie proste i też na oko. Ściera na grubo, dodaje majonez, cukier, trochę soku z cytryny, trochę octu. I tyle. Mniam, mniam:-) Babcia dodaje łyżkę rosołu (jak akurat robi rosół). Ale Tobie pewnie Tobie chodzi o coś bardziej wymyślnego:sorry2:

reklama
Właśnie o coś takiego normalnego. Moja babcia robiła trochę cukru, trochę soli, trochę octu, do smaku, na oko i mi wyszło G! Myślałam,że może są jakieś proporcje.

a ja mam pytanie. Zrobilam pierogi ruskie i zostalo mi mnooooooooostwo nadzienia. Nie chce mi sie robic wiecej ciasta i znowu lepic. Co moge zrobic z farszem?Tylko kotlety?Dobre to wogole bedzie?:p

Larcia moze usmaz placki nalesnikowe i pozawijaj z tym farszem na ruskie.Beda krokiety.

gabids ciekawy pomysl, pewnie go wyprobuje. A czy taki juz gotowy farsz wogole mozna zamrozic?Bedzie potem po odmrozeniu jeszcze dobry?

A ja pieknie poprosze o ten przepis na salatke gyros.:-):-):-)( Majandra to ty go podawalas?) W sobote urzadzam imieniny dla przyjaciol i musze zrobic cos dla plci brzydkiej, najlepiej z miechem.
Macie jakies sparwdzone miesne przepisy przekaskowe?

reklama
Do góry