gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
- Dołączył(a)
- 29 Sierpień 2007
- Postów
- 2 447
ja gniote ser, dodaje smietane i cukier. i tyle.
Ja tak samo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja gniote ser, dodaje smietane i cukier. i tyle.
ja robie dokladnie taka sama tylko nie robie warstwowej bo mi sie nie chce wszystko razem mieszamHruda masz tutaj przepis ze zdjeciami Sałatka „Gyros” » Notatki » Łukasz Więcek - fotografia oczyma fotografa
Namoczona przes noc fasole duzy Jas gotuje z wloszczyzna, do 45 minut. Potem dodaje koncentrat pomid. lub pomidory z puszki, cebula podsmazona. Mozna tez dodac kielbase ale ja nie dodaje ( nie lubie) no i przyprawy: oregano, bazylia, lisc laurowy, pieprz kolorowy i slodka papryka i dusze jeszcze 15-20 minut.czy moglybyście mi napisać jak robicie fasolke po bretońsku bo od jakiegoś czaasu mam na nią ogromną ochote ale za bardzo nie pamiętam jak się ją robilo![]()
JA TEŻUwieeeelbiam fasole po bertonsku:-)
Namoczona przes noc fasole duzy Jas gotuje z wloszczyzna, do 45 minut. Potem dodaje koncentrat pomid. lub pomidory z puszki, cebula podsmazona. Mozna tez dodac kielbase ale ja nie dodaje ( nie lubie) no i przyprawy: oregano, bazylia, lisc laurowy, pieprz kolorowy i slodka papryka i dusze jeszcze 15-20 minut.
Uwieeeelbiam fasole po bertonsku:-)
Ja bez wloszczyzny i dodaje jeszcze karmel. Nadaje ładny kolor i taki słodkawy posmak.Aha i czosnek i majeranek.Namoczona przes noc fasole duzy Jas gotuje z wloszczyzna, do 45 minut. Potem dodaje koncentrat pomid. lub pomidory z puszki, cebula podsmazona. Mozna tez dodac kielbase ale ja nie dodaje ( nie lubie) no i przyprawy: oregano, bazylia, lisc laurowy, pieprz kolorowy i slodka papryka i dusze jeszcze 15-20 minut.
Uwieeeelbiam fasole po bertonsku:-)