Miecho, kochana...ryby odpadaja...moje towarzystwo meskie gardzi rybasalatka sledziowa larci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miecho, kochana...ryby odpadaja...moje towarzystwo meskie gardzi rybasalatka sledziowa larci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli zrobiłaś coś na wzór oponekzrobilam dzisiaj pyszne racuchy. do ciasta, oprocz jablek, dodalam bialy ser. pycha! nawet piotrus sie zalapal.![]()
To nie ja podawałamA ja pieknie poprosze o ten przepis na salatke gyros.:-):-):-)( Majandra to ty go podawalas?) W sobote urzadzam imieniny dla przyjaciol i musze zrobic cos dla plci brzydkiej, najlepiej z miechem.
Macie jakies sparwdzone miesne przepisy przekaskowe?
no... chyba. tylko, ze dalam i ser i jablka. czyli cos jak oponoracuchyCzyli zrobiłaś coś na wzór oponek
No i tak zrobie! a kurczak najlepiej zgrilowany?iza zawstydzasz mnie :-) az tak ci zasmakowala?Ciesze sie!Robie ja na weekend. A mi racuchy NIGDY nien wychodza, mozesz napisac jakie proporcje robisz ciasta?
hruda proponuje salatke meksykanska z kurczakiem(kurczak,kukurydza,czerwona fasola,papryka,majonez, troche konsentratu pomidorowego,sol i duzo pieprzu) albo tradycyjnie salatka z kurczaka,troche podsmazonych pieczarek, ananas ewentualnie, kukurydza, jajko, majonez sol, pieprz
Ja gniotę twaróg widelcem, trochę cukru, ciutkę waniliowego, żółtko. Moja teściowa dodaje jeszcze sparzone rodzynki.Niech ktos mi powie po kolei. .
Miecho, kochana...ryby odpadaja...moje towarzystwo meskie gardzi ryba![]()
az tak mi smakowala!iza zawstydzasz mnie :-) az tak ci zasmakowala?Ciesze sie!Robie ja na weekend. A mi racuchy NIGDY nien wychodza, mozesz napisac jakie proporcje robisz ciasta?
ja gniote ser, dodaje smietane i cukier. i tyle.Ja gniotę twaróg widelcem, trochę cukru, ciutkę waniliowego, żółtko. Moja teściowa dodaje jeszcze sparzone rodzynki.