Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no to nie jest tak źle....pisze nas tu około 30, 3 mają dobrych lekarzy z NFZ-u, czyli 10 procent ginekologów w PL jest uczciwych:-) mogę dorzucić do tego jeszcze lekarza, w którego szpitalu będę mieć cesarkę, bo co prawda poszłam do niego prywatnie i drugi raz przed porodem też będę musiała, ale on państwowo nie przyjmuje, a te dwie wizyty to jedyne koszty jakie poniosę, bo cc będzie bez żadnej łaski ani dodatkowego wspomagania finansowego, za państwowe pieniądze;-)liwus czyli jestes trzecia osoba z lekarzem nfz, ktory wydaje sie byc rzetelny:-)
Nie ukrywam, że zastosowałam lekki pressing pojawiając się wczoraj u doradcy w obecnym stanie i sugerując, że jak się nie pospieszy, to będzie czekać aż się pozbieram po porodzie i nici z prowizji....zadziałało błyskawicznie
, a chodziłam co 2 tygodnie. Teraz płacę ,ale ma na każdej wizycie usg. A cc też bez łaski i państwowo.
To już dla mnie niezły skandal, a obie informacje pochodzą od ciężarnych koleżanek, więc nie bajki z palca wyssane. U mnie przynajmniej na wizycie full wypas, no i siedzi się ile potrzeba. Nam się zdarzyło 1,5 godziny
I git