reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Kicrym serdeczne gratulacje:-) ja w zeszłym roku o tej porze miałam końcówkę sesji na studiach licencjackich a na początku lipca obronę - jakoś mi brakuję tego czasu i strasznie zazdroszczę moim koleżankom, które robią magisterkę:zawstydzona/y: co prawda piątkową studentką to ja nigdy nie byłam:-D, ale studiów mi brakuję:-( może jeszcze kiedyś...

reklama
dzieki dziewczyny!jak do tej pory jest oki i jestem zadowolona z wyboru studiów:tak:

KATE ja po licencjacie odrazu chce isc na magisterke bo potem sie rozleniwie:zawstydzona/y:

kicrym idz za ciosem:-)
szkoda odwlekac bo szkoda czasu
ja teraz koncze podyplomowke i mam obowiazkowe szesciomiesieczne praktyki i chcialam odkladac ale jednak zaczynam od lipca:-) a jak to wyjdzie w praktyce - zobaczymy
mam nadzieje ze sie uda
najwyzej z synem pod pacha bede smigala:laugh2:

ja odłożyłam studia magisterskie ze względów finansowych, co prawda mogłam startować na dzienne, ale nie miałam odwagi;-) teraz nie bardzo będę miała czas na naukę, ale sądzę że gdybym jednak studiowała i jednocześnie była w ciąży, a później opiekowała się Dzidzią to myślę, że dałbym radę i pewnie lepiej bym się zorganizowała:-p a tak mam rok przerwy i pewnie ciężko by mi było wszystko jakoś powiązać:zawstydzona/y: tak więc Kircym zrób tak jak radzi Renia niczego nie odwlekaj, a na pewno dasz sobie radę:-) ja może jeszcze kiedyś spróbuje, ale to wszystko czas pokaże:-)

kicrym masz racje z tym rozleniwieniem
Ja śmigałam magisterkę z dzidzią i dało się :)
Co prawda mój synciu miał już pół roku bo licencjata właśnie z laptopem pod jedną ręką a wózkiem pod drugą pisałam.

Ja magisterke robilam 2 lata po licencjacie. Licencjat w Polsce, a magisterke w Anglii. Od razu postanowilam, ze z dzidzia poczekam do konca studiow- tak wiec 3 lata czekalam na moja upragniona kruszynke. Ach nie bylo latwo...

kicrym gratuluje:)
kate u mnie na roku byla dziewczyna,ktora w czasie studiow urodziła dwojke dzieci a w dodatku dostawala za bardzo dobre wyniki stypendium naukowe wieksze niz ja bez dzieci:szok:, takze mlode matki na pewno sa bardziej zorganizowane i zmotywowane:)

reklama
kicrym, gratuluję :)
Obroną się nie stresuj za bardzo :tak:
Ja obroniłam licencjat 19.04.2008 na piateczkę. Nie powiem, jak mnie tam zobaczyli z brzucholem -byli mili :-D Komisja stwierdziła że tak świetnie mi poszło bo co dwie głowy to nie jedna ...i nikt nie chciał mnie stresować więc pytanka były baardzo przystęone :-):-):-)
W tym tygodniu odbieram dyplom :-D
.........a magisterka musi poczekać....... Teraz tak mi ta szkoła dała popalić, że nie wyobrażam sobie narazie dalszego kucia z dwójką dzieciaczków. Mój synek i tak ucierpiał przez te moje studia, bo albo byłam w pracy albo na uczelni i tak na okrągło :/ ....ale może to tylko takie moje odczucie.....
Trzymam kciuki żeby Wam się udało :)
POWODZENIA
rudka,podziwiam tą dziewczynę. Naprawdę.

Ostatnia edycja:
Do góry