reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Mgdzik- u nas nie wolno wozic dzieci na przednim siedzeniu,nawet jak wylaczysz poduszke,wiec sila rzeczy jak jade sama z mala to ona siedzi sama z tylu,czego bardzo nie lubie,ale nie mam wyboru :-)... dla ulatwienia mozesz zainstalowac specjalne lusterko zeby mala widziec -bardzo pomaga:tak:

reklama
post ptaszyna i kasia de własnie tu weszłam zeby sie tym podzielic z wami,fajnie ze zauwazylysie,bardzo dziekuje za zyczenia, własnie czekam na meża z winkiem,ucieszy sie chłopak:))) nie spodziewalam sie ze rok po slubie juz bede miala dziecinke, tyle sie staralismy,naprawde zycie mnie zaskoczyło:-)

Ja natomiast prawo jazdy zrobiłam w tym roku w marcu . Jeździłam samochodem prawie do samego rozwiązania. Pierwszą jazdę samochodem z Małym i Mężem miałam 3 dni po wyjściu ze szpitala :-) I jeżdżę dość często bo mężowi niestety zabrali gdy jechał na rowerze po opiciu syna .. Jak pech to pech :-(

A poza tym mój Adaś skończył dzisiaj 2 miesiące :-)

Rudka wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy :-)

Rudka gratulacje:-)
z dobrych wieści mam takie, że badanie bioderek wyszło bardzo dobrze:-) pan doktor powiedział, że Antoś ma "eleganckie stawy biodrowe":tak::tak: nie trzeba pieluszkować, ani nic podobnego:-D w poczekalni nie było tak źle;-) Mały trochę spał, późnej jadł - ludzie jakieś dziwne:szok: przyszli z małymi dziećmi a na mnie karmiącą dziecko na korytarzu (pokój dla matek karmiących był zajęty:zawstydzona/y:) patrzyli się jak na głupią:baffled: A do pana doktora Antek śmiał się jak najęty:-D nie wiem za kim to dziecko jest takie wesołe:dry: ja taki ponurak, a Mąż jeszcze gorszy ode mnie:sorry2:

rudka wszystkiegonajlepszego, no leci ten czas:tak:świetujcie:tak:
liwus ja nie jeździłam w ciązy bo mam wydyganego męża:-Da teraz kilka razy mi się zdarzyło ale musze przyznać ze mnie to nie kręci i wole jak mąż prowadzi:zawstydzona/y:

reklama
Rudka wszystkiego najlepszego!
Wszystkim dzieciaczkom ,ktore skonczyly 2 miesiace,zycze aby ladnie rosly i sie zdrowo chowaly!
Beaa z okazji urodzin spelnienia marzen!

Do góry