reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mycha, przekonałaś mnie ;D dawno nie czułam się jak bogini ;D
przymierzam dziś strój i muszę w weekend zaciągnąć ślubnego na jakieś basenicho :D

reklama
Aniu szkoda że nie mieszkamy blizej siebie poszłybyśmy razem :) a gdyby tak większość z nas mieszkała blizej siebie to wybrałybyśmy się stadnie jak stado orek na basenik he he ale było by wesoło. :laugh:

Mycha, tylko nie wiadomo,czy takie stado orek w większości w ósmym miesiącu wogóle by wpuścili ;D pojedyńczo to pewnie tak, ale tak razem to mogłybyśmy im wypluskać całą wodę :D

Byloby polskie tsunami. :P :P :P
Tez bym sie wybrala na basen,ale kurna nie ma z kim no. :( Bu! >:(

Ania,no normalnie musze sie z nim NIBY na piwko wybrac albo nad jakies jeziorko i go w krzaczki zaciagne,haha. ;D :P Ciekawe,jaka by byla jego reakcja o ja. ;D

Agutka, to zapraszam na leszczyński akwawit :) razem im zjeżdżalnie zarwiemy :) ;)
a co do kolegi, to ja go nie znam, ale myślę, że na pewno nie będzie miał nic przeciwko :) w końcu wykorzystasz go w zbożnym celu, trzeba spełniać zachcianki ciężarnych i ulżyć im w cierpieniu, a do tego nietoperze się przewietrzą i też będą zadowolone ;D ;D ;D

Ania,hihi ok dziekuje. :D Wiec ja zapraszam do nas do ZG nad jeziorko gdzies albo na basen. ;D I z kolega Cie poznam. :P Musze sie go zapytac,czy moze on ma jakas chetke. :P Jesli powie,ze tak,to juz wtedy bedzie gorki,haha. ;D

Agutka,dziękujemy za zaproszenie,chętnie bym skorzystała ale póki co z samochdów mamy tylko rower :( a jazda pociągiem na razie nie dla mnie niestety zbyt marudna jestem. A co do kolegi to chętnie poznam, choć Mężuś pewnie odmiennego zdania ;D No i oczywiście czekamy na relacje na temat przeganiania nietoperzy :laugh: ;D :laugh:

Coraz bardziej wykańcza mnie siedzenie w domu, jak nic z tym nie zrobię to chyba wpadnę w jakąś depresję :( :( >:( Mój każdy dzień wygląda tak samo, szlag mnie zaczyna trafiać!!! >:(Nie wiem co ze sobą zrobić :( :(

Ania,a tam mezus. :P Ja Ci kolegi nie chce sprezentowac (bo kogo zgwalce? :P ) tylko go przedstawic. :D Haha. :D Ciekawa jestem tego przeganiania nietoperzy,czy wypali,hehehehe. ;D A i ja autka nie mam,a w te upaly ciuchcia to uuuu,raczej rady bym nie dala. :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry