reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mycha mam dokładnie taki sam ból w krzyżu jak opisałaś i chodzę kulejąc na prawą nogę, tylko, że ja to ten ból czuję teraz też jakoś tak dziwnie w biodrze.  :(Nie wiem czy masaż tu coś pomoże bo mi położna  powiedziała (ona też tak miała w ciąży), że to pewnie usisk na nerw kulszowy, a skoro tak, to usisku się przecież masażem nie zlikwiduje. Powiedziałam gince o tym bólu, to powiedziała, że może mi co najwyżej przepisać  (i przepisała, ale nie wybrałam) czopki przeciwzapalne i przeciwbólowe, ale kazała brać maksymalnie przez 4 dni na noc i odstawić, chyba jakieś silne muszą być, więc póki jeszcze wytrzymuję to nie zamierzam ich brać.
Co do witamin, ja biorę jeszcze dodatkowo magnez właściwie od początku ciąży i od jakiegoś czasu też żelazo. :) ;)

reklama
Witam

mycha ja oprócz feminatalu biorę magnez i kupę innych piguł ;)
dziś rano miałam potworny skurcz łydki..krzyknęłam a mąż myślał, że to już ;D

Proszę nie straszyć CC...bo niektóre z nas nie mają wyjścia ani wyboru :P :D

cleo ja też ze swoimi się ściełam dzisiaj i to przez jego mamuśkę...(normalka) ..chcę moim dzieciom dać dwa nazwiska ....a ona się nie zgadza >:( jakby to ona miała te rozstępy na brzuchu, skurcze, ból kości ogonowej i spuchnięte nogi...itd... ;)

Margolis......GDZIE JESTEŚ?

Aga mnie także dziś obudził skurcz niby rozmasowałam ale przy chodzeniu czuję że jest twarda.
Biorę feminatal i fenoterol. Brałam magnez ale żle się po nim czułam i odstawiłam.

Ja wlasnie powoli zbieram sie do wyjscia do szkoly rodzenia,bo dzis mam zajecia na 17.30. ;D Ciekawe,jak to bedzie. ;) Mam nadzieje,ze cwiczen z partnerem polozna dzis nie zrobi,bo,chyba,sobie Zuzke z brzucha wyciagne i ona mi bedzie partnerowac,hehe. ;)

Gufi dzięki i czekam na relacje ;)

Mamaoska ty mnie nie strasz ::)

Aga Mazury a co ta twoja teściowa ma do powiedzenia wogóle :( wielkie g ..... przecież to wasze dzieci i nazwiesz je jak chcesz!

Z tym bólem to mówię wam przesrane :P :P to musi być jakiś ucisk bo nie wiem co innego, tylko że jak tak dalej będzie mnie trzymać to nie będę umiała wogóle chodzić.

A jaki bierzecie ten magnez tzn z jakiejś konkretnej firmy bo przecież nie będę dzonić do gina i pytac jak moge kupić ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry