reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja umówiłam się dodatkowo na najbliższą środę czyli pojutrze! Trochę się dziś zmartwiłam bo miałam dziwny upław i nie mam pojęcia co to mogło być! :P Mam nadzieje ze to nic groźnego!

reklama
Witajcie!
Ewunia kalkultorek jest suuuuper. Dzidzia wyglada rewelacyjnie :).

Moje samopoczucie coraz mniej ciazowe ;), czyli oznacza ze piwerwszy trymestr sie konczy. Wizyta u gina podniosla mnie na duchu. Okazalo sie, ze w ciagu ostatnich 3 tygodni utylam jedynie pol kg a nie tak jak sadzilam trzy. Czyli lacznie od poczatku jdynie kg do przodu ;D. Uczucie ciezkosci to po prostu ciaza. No a brzuszek poprostu mi rosnie od dzidziulka i lekow. Niestety duphaston mam brac nadaw duzej dawce i wypisal mi jeszcze sporo, a wiec miesiac z duphastonem przede mna....

Edi, trzymam kciuki za wizyte u gina.

Edi! byłabym Ci bardzo wdzięczna gdybyś zapytała. Poza tym już nie wiem, który szpital jest fajny. Ostatnio nic dobrego o dyrekcyjnej nie słyszałam a już prawie byłam zdecydowana, kogoś stamtąd poszukać. Oj ciężki los. Oglądałam ostatnio wózki dla bliźniaków, słodkie ale te naprawdę fajne kosztują ponad 2000zł Przerażają mnie trochę te koszta.

Margolis, nie stresuj sie. Polecam allegro. Tam mozna kupic taniej calkiem nowe a teraz z perspektywy czasu uwazam, ze mozna kupic duuuzo taniej uzywane a wcale nie zniszczone. Na razie sie nie martw. Teraz dbaj o siebie i dzidziulki.

Margolis do kuzynki napiszę wieczorkiem jak juz bedę mogła pochwalic się dzidzią:)
Przedstawię Cię jako moja dobrą znajomą ;D bo przeciez tak jest :laugh:
A co do wózka to pierwsze pytanie gdzie mieszkasz? jeśli w domku jednorodzinnym to kupuj dowolny,ale jeśli w bloku i np.jeździsz windą to najpierw sprawdx rozmiary windy.Moja przyjaciółka miala wielkie kłopoty z zakupem wózka,własnie z powodu windy.Niby wymiary byly ok,ale wózek i tak okazal się do bani...więc spokojnie;))

KOCHANE MAMUSIE ! Z okazji WALENTYNEK życzę Wam wszystkiego najlepszego !!!!! :) :) :) :) :) :)
Ja też już czuję się lepiej , bo u mnie też już zbliża się koniec pierwszego trymestru :)

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji WALENTYNEK!!!
Samych radosnych i miłosnych chwil, zdrowia dla naszych pociech i dla nas, no i naszym mężom też by się przydało!!!  ;D
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry