reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Edi dzieki! Znajomymi to już jesteśmy napewno dobrymi a przez te miesiące co nam zostały mam naszieję zaostaniemy super dobrymi! Na szczęście wymiary wózka nie mają znaczenia bo mamy dom i bez względu na jego wielkość na pewno każdy wózek się zmieści - uff jeden problem z głowy. Zakupiłam dziś pierwsze ciążowe ciuszki spodnie i komplecik spodnie z tuniką, bo niestety ale rzeczy sprzed ciąży zaczynają mi przeszkadzać na brzuchu. Fajnie się złożyło bo w sklepie była zimowa wyprzedaż i kupiłam spodnie za 55zł - okazja. Do tego wybraliśmy się do marketu z rzeczami dla dzieci i trochę sobie pooglądaliśmy - ogólnie miłe walentynki! :)

Margolis a czy kupłas ten komplet w jakimś sklepie konkretnym tzn moze jest sieć tych sklepów?? Bo ja też chciałam kupic sobie tunikę? :)

Oj, dziewczyny a ja jakos nie moge sie wybrac sie na ciazowe zakupy. Brzuszek mi podskoczyl i niewygdnie mi chodzi w tych ciuchach co mi zostaly - raptem jedne spodnie i dresy. Bo pozostale ciuchy sa za male. No ale moze dzisiaj sie szarpne.

Kurczę,oglądałam w necie te ciuszki i wydały mi się nieco drogie...
No chyba,że jakaś wyprzedaż.Ja tak w poprzedniej ciąży kupiłam spodnie w likwidowanym sklepie i żałuję,żę tylko spodnie kupilam.Chociaż teraz dostałam od nratowej parę ciuszków,ale to raczej na cieplejsze dni.Teraz mam takie spodnie ze streczem więc się jeszcze mieszczę a potem wskoczę w te ciążowe.Ale bardzo chcialabym sobie coś kupić by wyglądać na ładną i zadbaną mamusię :laugh:

Tak to jest z tymi ciążowymi ciuszkami,są dość drogie!
A wiadomo,że przechodzi się w nich tylko pare tyg.
Mi coś tam zostało np.ogrodniczka którą najlepiej mi się nosiło.
Widziałam pare ładnych ciuszków na Allegro :)

reklama
Dziewczyny, zrobilam przeglad w szafie i totalnie sie zalamalam. Bo na co ja wydaje forse skoro ani ciuchow ani kosmetykow nie mam?? Za to mam chyba jakiegos dola. A dzis to nawet wlosy nie chcialy mi sie ulozyc... Nawet na walki...
Do tej pory nie kupilam ani jednego ciazowego ciucha - wzadnej ciazy. Teraz juz chce. Ale nie moge jechac na zakupy w takim nastroju jak dzis...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry