reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

ja nadal chodzę spokojnie w moich ciuszkach. Jedne spodnie odłożyłam bo były już przed ciążą opięte na brzuszku. Poza tym mam kilka rzeczy z poprzedniej ciaży, do tego mam kilka ciuszków z okresu zanim schudałam i kiedy ważylam 15 kg wiecej wiec tez sie przydadzą. Chcę sie wybrać do koleżanek i popytac o ciążówki ale to jak już bedę pewna że wszystko ok bo jak na razie to tylko najbliższa rodzina wie o dzidzi o 2 przyjaciólki. A jesli chodzi o kupowanie to na pewno porozglądam sie na allegro :)

reklama
Cześć :)

Muszę się Wam pochwalić że kupiłam już parę ciążowych ciuszków używanych właśnie na allegro. Jestem z nich zadowolona. Polecam taki sposób nabycia garderoby ciążowej, powieważ można za niewielkie pieniądze kupić fajne rzeczy.

Samopoczucie mi dopisuje, tylko czasami pobolewa brzusio ale to przecież normalna rzecz w tym stanie.
Życzę, tym co się zdecydują na allegro, owocnych licytacji, a wszystkim świetnego samopoczucia na kolejne dni. :laugh:

Pozdrowionka Aga :)

Ja kupiłam sobie dwie pary spodni w H&M, jedne lniane (granatowe) a drugie też dość cienkie (szare).Teraz wkładam pod nie rajtuzy i jest mi ciepło. Mam nadzieję, że przechodzę w nich do września. Wiem jaka byłam w poprzedniej ciąży wiec kupowałam je z myślą o takiej figurze.
Poźniej kupię sobie jeszcze cos bardzo lekkiego na upały. Mam jedną sukienke z poprzedniej ciąży a włąściwie dwie więc może jakieś bluzeczki...
Niby brzuszek mi jeszcze nie wyskoczył i nie przytyłam ani grama, a jednak w takich normalnych spodniach juz mi nie wygodnie i w pasie czuję dyskomfort.  I dlatego taka decyzja o tak wczesnym zakupie ciążówek!!!  ;D ;D ;D

czesc wrzesnioweczi 2006 !!!! pozdrawiam was wszystkie serdecznie, ja jestem wrzesniowka 2005 :)
wtrace sie odnosnie ciuszkow, ja mialam pare rzeczy ciazowych z h&m i je bardzo polecam, nie sa zbyt tanie, ale zwlaszcza spodnie sa bardzo wygodne...
a i jeszcze jedno i tak macie fajnie bo najwieksze brzusie bedziecie miec latem i wtedy łatwiej sie ubrac nawet bez specjalnych ciazowych ciuszkow.
trzymam kcuiki za was i wasze babolki :laugh: :laugh: :laugh:

Wiecie co, mi też się nie otwiera ta strona ale dokładnie taki adres jest na metce. Poza tym wchodziłam na nią już kiedyś i wtedy było ok. Może jakąś awarię mają?? Spróbujmy jutro... :)

reklama
cleo28 pisze:
ja nadal chodzę spokojnie w moich ciuszkach. Jedne spodnie odłożyłam bo były już przed ciążą opięte na brzuszku. Poza tym mam kilka rzeczy z poprzedniej ciaży, do tego mam kilka ciuszków z okresu zanim schudałam i kiedy ważylam 15 kg wiecej wiec tez sie przydadzą.

podpisuję sie pod tymi słowami, bo u mnie jest bardzo podobnie.

Dziś odwiedziłam fryzjera i mam nowe oblicze, synkowi sie spodobało, ciekawe co mąż powie?
Kupiłam sobie też na przecenie bluzke (nie ciiążową). Więc humorek mi dopisuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry