reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cleo ale dałaś nam wszystkim wykład... Super!!!
Niby też to wiedziałam ale czy nam się udała ta sztuka z planowaniem to się okaże za kilka miesięcy.
Narazie można się pobawić takimi tabelkami i innymi wróżbami...

Taką ostatnio słyszałam: Jeśli rosną Wam włosy na nogach szybciej niż przed ciążą to będzie chłopak jak wolniej to dziewczynka... ;)

reklama
A co z bliźniętami??? Biorąc pod uwagę to co wyczytałam to raczej urodzę się w sierpniu i wg tabelki wychodzi 48% na chłopca i 52% na dziewczynkę, więc może to jednak będzie wymarzona parka??

Jeśli chodzi o adres www.9miesiecy.pl to to jest inny sklep albo bardzo zmienili wygląd strony.

hej, dawno mnie nie było bo musiałam leżeć..
przedewszystkim MAgrolis gratulluje bliźniaków :) super .. dodam, że są u mnie podstawy aby sądzić ze tez będa bliźniaki - wszystko wyda się w poniedzialek na USG genetrycznym :) już się nie mogę doczekać..
pozatym mam leżeć brac nospę i magnez bo mi brzuszek twardnieje.. :(
tęsknię za stałym dostępem do forum ale łóżko mam w innym pokoju niż komputer :)

ewaunia75 ten pierwszy link do sprawdzania płci to chyba jakaś pomyłka , :( nie widzę żadnej tabeli tylko raczej wygląda to na dane wewnętrzne np strony internetowej

Adasiu to nie pomyłka...
Nie wiem co Ci się wyświetla ale ja jak wciskam ten link to moim oczom ukazuje sie zielona tabelka zatytułowana PRAWDOPODOBIEŃSTWO URODZENIA CHŁOPCA.
Cleo też weszła i już wie jakie to prawdopodobieństwo jest u niej...  ;)
Próbuj!!!

agamamaani !! Super by było!! Razem byłoby nam raźniej z bliźniakami! Ja na razie czuję się nieźle - poza bólem głowy - ale staram się dużo odpoczywać i maluchy jeszcze mnie jakoś delikatnie traktują. ;) Trzymam kciuki za Twoje usg by wszystko było dobrze niezaleśnie czy maleństwo jest jedno, dwa czy trzy ;)

Byłam dziś u przyjaciółki co ma bliźniaki ;) takie fajne chłopaki :)
Tylko nie wiem jak ona daje radę gdy zostaje w domu sama.... ;D
Margolis a oto i adres dla Ciebie forum.blizniaki.net
ponoć jest to najlepsze miejsce dla mam bliżniczkow,bo mozna tam znaleźć różne info i pogadać z mamusiami :)
Niestety kuzynka,nie odpisuje i mam nadzieję,że się nie obraziła.....
wiesz,ona tez ginekolog....,ale malo doświadczony...

reklama
ewaunia75 - już do tego doszłam , to czy tabela się pokaże czy nie zależy od przeglądarki! ja mam mozillę i na niej nic nie wychodzi a jak weszłam przez explortera to odczytałam tabelę :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry