reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Hej dziewczyny! Ja idę na wizytę we wtorek i też cały czas się zamartwiam , czy z dzidziorkiem wszystko ok, bo czasami czuję , że porusza się w brzuchu a czasami nie.Mam nadzieję , że we wtorek się uspokoję.Wczoraj spędziłam trochę nerwowy dzień na Międzynarodowej Wystawie Psów Rasowych w Katowicach, wystawiałam moje sunie i byłam trochę zestresowana, bo jak latałam po ringu to spodnie mi się osuwały w dół i musiałam je podtrzymywać ::).Czy któraś z dziewczyn z Katowic wie gdzie można kupić spodnie na ciążę ?Na allegro są ale ja wolałabym przymierzyć

reklama
Adasiu ja kupiłam wczoraj w C&A w Silesi City Center fajne ciążowe spodnie. Teraz mają większy wybór bo wcześniej nic nie było! Jedź i sama zobacz. Słyszałam też że na dolinie trzech stawów w Geancie jest H&M chociaż nie byłam! :)

Widziałam moje maluchy!!! Są super i takie już duże. Lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze. Bardzo się cieszę. Mam zdjęcia ale wcieło mi program w którym je kompresowałam i teraz mają za duży rozmiar by je wstawić. Muszę coś wykombinować. :)

Tak się cieszę,że u Was drogie panie tak radosnie wiosennie i bez problemów :)
Ja jutro w końcu ide do lekarza,bo gardło dla odmiany tak mnie boli przy przelykaniu,że najchetniej wogole bym nie przełykała śliny :(
U rodziców fajno,i w dodatku wczoraj maluch tak mnie walnął,że az podskoczyłam ;D
Dziewczyny nie martwcie sie jeśli raz czujecie dzidzię a potem nie,one są jeszcze bardzo malutkie i dopiero od 26tc można na co dzień odczuwac te "przyjemności" kopania ;)
Odnośnie zakupów,to jestem bardzo wybredna i w H&M w Geancie nie podobaly mi się ani spodnie ani spódnice,bluzki są ok,ale ich jeszcze nie potrzebuje ;)
We wtorek do gina i juz wiecie co :laugh: nie moge sie doczekać :)

Adasiu, jakiej rasy psy masz?

A u mnie powiem w skrócie - mamę wczoraj zawiozłam do szpitala i tam została, a dziecko miało dziś 39,6...
Ja się chyba nerwowo wykończę. Kiedy te wszystkie problemy się skończą...

Mycha12- w Katowicach wystawa jest co roku o tej samej porze, w innych miastach które organizują wystawy też co roku tylko w innych terminach.Jeżeli Cię to interesuje to możesz wejść na stronę związku kynologicznego w Polsce i tam jest wykaz wszystkich wystaw organizowanych w naszym kraju, dokładne terminy itp :)

reklama
Adasiu, a ja właśnie noszę się z zamiarem kupna sznaucera, ale olbrzyma :)
Jak pójdę na zwolnienie. A może masz namiary na jakąś zaufaną hodowlę tych psów? Tylko ja chcę psa jedynie do kochania, nie wystawiam, nie rozmnażam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry