Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczynki uważajmy na siebie. Ja też mam czasem takie zawroty głowy, ze musze wyjść na świeże powietrze.
Jak dziś było pieknie na dworze, tak cieplutko. Teraz to ja już nie daje rady zapedzić Krzysia do domku, tylko po dworku by chodził - dziś zagrabiał ogród z dziadkiem.
Niestety i ja nie moge zbyt długo stać w zamkniętych i dusznych pomieszczeniach.
Odrazu robi mi się słabo.
Coś mi się zdaje, że ma na to wpływ też przesilenie wiosenne, tyle o tym trąbią.
Mi jest tak duszno, że dziś w nocy spałam przy otwartym oknie! Edi pilnuj się chyba za dużo pracy, a może tak do końca na zwolnienie, nie ma co ryzykować!
byłam dziś z anką ponad 3 godziny na dworze.. było przepięknie.. piaskownica wreszcie sucha i mogłyśmy w spokoju lepić babki.. już się zastanawiam jak za rok będę za dwójką maluchów biegać.. ciekawe jak to będzie, jak Anka będzie "starszą siostrą"... na razie nie ma mowy aby z którymkolwiek z dzieci podzieliła się zabawkami.. ale może jej się to zmieni jak jej sie braciszek lub siostrzyczka urodzi??
Aga, ja też się zastanawiam jak moja Julka zareaguje na rodzeństwo. Jedno jest pewne - i nasze życie i naszych dzieci bardzo się zmieni... Myślę, że i tak w ostatecznym rozrachunku wyjdzie im to na dobre.
Agamamaani wydaje mi się,że nie będzie problemu.
Im młodsze dziecko tym łatwiej się przyzwyczaić, wiem to z doświadczenia.
Ze starszym rodzeństwem może być większy problem.Ale to może my tak naprawde z góry przewidujemy konflikt, dzieci są bardzo elastyczne!!!
Margolis, pewnie i lepiej, bo nie ma różnicy wieku i nie ma tego momentu, że jedynak przestaje być jedynakiem
Tylko Ty będziesz miała kumulację obowiązków i emocji w jednym czasie Ale to może i lepiej niż rozłożone na raty, jak u większości.
apewnie że dacie.. moja kuzynka urodzilła bliźniaczki mając juz 3 starsze córki ( najmłodsza była tylko rok od bliźniaczek młodsza.. i z pomocą wszystkich wkoło dała radę z 5tką