Mnie mama urodziła prawie 2 tyg po terminie. Tak mi było dobrze w brzuchu ,nie pomogła ani kroplówka ani czopki. WIęc upierac się przy terminie nie będę.Zostanie tylko chodzenie co kilka dni do szpitala i sprawdzanie czy wszysto ok.
reklama
no ja w końcu zadzwoniłam, powiedziała mi, że to może się brzuszek opuszczać, no i moze i sie opuścił, ale taka jakaś niespokojna jestem. Zazdroszczę dziewczynom, które miały umówione cesarki... Podejrzewam, że u mnie teraz z każdym dniem będzie gorzej, coraz większa panika...
Całe szczęście mąż od jutra na urlopie (chyba, że go nie puszczą) bo jeszcze to, że siedzę sama w domu to mi nie pomaga. Cholera chyba zaczynam się bać
Całe szczęście mąż od jutra na urlopie (chyba, że go nie puszczą) bo jeszcze to, że siedzę sama w domu to mi nie pomaga. Cholera chyba zaczynam się bać
uleczkaa
Zaciekawiona BB
NADZIU nie martw sie mi na poczatku tez bylo bardzo smutno plakalam ciagle bylismy razem od roku a on zostawil mnie dla jakiejs innej zostawil mnei i dzidziusia ale trudno bedzie zalowal jeszcze...
Bylam Dzis u gina i mowil ze tak ejst ze zalezy od kobiety ile przytyje moja mam ze mna tez malo tylko 8 kg wiec to moze w genach
a dzidzius w 8 msc prawie dwa kilo wazyl wiec normalna waga
mowil mi dzis ze jak do 21 nie urodze to mam przyjsc do niego na ostatnia wizyte ale ja mam nadzieje ze juz dzidzia bedzie ze mna czekam na nia z niecierpliwoscia
Bylam Dzis u gina i mowil ze tak ejst ze zalezy od kobiety ile przytyje moja mam ze mna tez malo tylko 8 kg wiec to moze w genach
uleczkaa
Zaciekawiona BB
mija ja przez 9 miesiecy przytylam a teraz chudne i prawie jzu kilogram schudlam wlasnie od miesiaca zaczelam chudnac w ostatnim slyszalam ze sie najbardziej tyje a ja chudne i to chyba wlasnie stresy bo rozstalam sie z ojcem dziecka znaczy sie on nas zostawil
Dziewczyny mam pytanko czy wy macie takie uczucie dusznosci czasami oddechu jak bym nie mogl zlapac tak ciezk oddychac:/
Dziewczyny mam pytanko czy wy macie takie uczucie dusznosci czasami oddechu jak bym nie mogl zlapac tak ciezk oddychac:/
Nic mnie nie boli (totalnie), mogę oddychać i w ogóle lepiej się czuję niż przedtem.
Tylko mam już dosyć czekania, ile można nosić taki balon?!
Mamy już z mężem standardowe zawołanie, po 50 razy na dzień: głaskanie po brzuszku i tekst "Bobas, wyłaź!".
A on nic
Ginka mi powiedziała, że dobrze by było, żebym urodziła przed terminem, czyli przed 20tym, bo już duży jest i będzie mi potem trudno. Chyba dlatego, że generalnie jestem szczupła czy tam wąska ? :
Tylko mam już dosyć czekania, ile można nosić taki balon?!
Mamy już z mężem standardowe zawołanie, po 50 razy na dzień: głaskanie po brzuszku i tekst "Bobas, wyłaź!".
A on nic
Ginka mi powiedziała, że dobrze by było, żebym urodziła przed terminem, czyli przed 20tym, bo już duży jest i będzie mi potem trudno. Chyba dlatego, że generalnie jestem szczupła czy tam wąska ? :
reklama
Podziel się: