reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mnie mama urodziła prawie 2 tyg po terminie. Tak mi było dobrze w brzuchu ,nie pomogła ani kroplówka ani czopki. WIęc upierac się przy terminie nie będę.Zostanie tylko chodzenie co kilka dni do szpitala i sprawdzanie czy wszysto ok.

reklama
no ja w końcu zadzwoniłam, powiedziała mi, że to może się brzuszek opuszczać, no i moze i sie opuścił, ale taka jakaś niespokojna jestem. Zazdroszczę dziewczynom, które miały umówione cesarki... Podejrzewam, że u mnie teraz z każdym dniem będzie gorzej, coraz większa panika...
Całe szczęście mąż od jutra na urlopie (chyba, że go nie puszczą) bo jeszcze to, że siedzę sama w domu to mi nie pomaga. Cholera chyba zaczynam się bać

NADZIU nie martw sie mi na poczatku tez bylo bardzo smutno plakalam ciagle bylismy razem od roku a on zostawil mnie dla jakiejs innej zostawil mnei i dzidziusia ale trudno bedzie zalowal jeszcze...
Bylam Dzis u gina i mowil ze tak ejst ze zalezy od kobiety ile przytyje moja mam ze mna tez malo tylko 8 kg wiec to moze w genach:)a dzidzius w 8 msc prawie dwa kilo wazyl wiec normalna waga:)mowil mi dzis ze jak do 21 nie urodze to mam przyjsc do niego na ostatnia wizyte ale ja mam nadzieje ze juz dzidzia bedzie ze mna czekam na nia z niecierpliwoscia:)

Bola was też może piersi? Wyszłam właśnie spod prysznica i cholernie mnie bolą.Nie całe ale same sutki,co to znaczy?Boję sie za bardzo je masowac,bo może siara zacząc wypływac.

mija ja przez 9 miesiecy przytylam a teraz chudne i prawie jzu kilogram schudlam wlasnie od miesiaca zaczelam chudnac w ostatnim slyszalam ze sie najbardziej tyje a ja chudne i to chyba wlasnie stresy bo rozstalam sie z ojcem dziecka znaczy sie on nas zostawil:(
Dziewczyny mam pytanko czy wy macie takie uczucie dusznosci czasami oddechu jak bym nie mogl zlapac tak ciezk oddychac:/ :(

Nic mnie nie boli (totalnie), mogę oddychać i w ogóle lepiej się czuję niż przedtem.
Tylko mam już dosyć czekania, ile można nosić taki balon?!
Mamy już z mężem standardowe zawołanie, po 50 razy na dzień: głaskanie po brzuszku i tekst "Bobas, wyłaź!".
A on nic :D
Ginka mi powiedziała, że dobrze by było, żebym urodziła przed terminem, czyli przed 20tym, bo już duży jest i będzie mi potem trudno. Chyba dlatego, że generalnie jestem szczupła czy tam wąska ? ::)

Może brzuszek jeszcze ci nie opadł i dlatego ciężej ci się oddycha. Ja słyszałam że na koniec się właśnie chudnie,bo wody płodowe się już nie produkuja.Tobie tez stres napewno pomógł w chudnięciu.

reklama
ja w ostatnich tyg tez schudlam i lekaz powiedzial ze to nic zlego dlatego nawet pod koniec mnie nawet nie wazyli:)
tez sie martwilam ale nie potzebnie

Do góry