reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

WitajcieMamuski :)

Wczoraj wieczorkiem dostałam smska od AGUTKI:
" Zuzanka skonczyła 2 dzionki wiec jak jutro badanka wyjda dobrze (a wierze ze wyjda) to wychodzimy do domku  ;D Przed chwila płakałam bo malutka ciągneła cycoszka 1,5 godzinki i wciąż płakała wiec jej dali glukoze i usneła  a mi o mało serce nie pękło od jej płaczu bo nie dosc ze miała ciężki start na swiat to jeszcze cos z pokarmem nie podołałam teraz  :( "
Jak sie okazało Zuzinek AGUTKI miała pępowine owinieta na szyjce :(
Napisałam jej smska zeby sie nie denerwowała i ze pewnie z pokarmem wszystko sie ureguluje.

WITAJ MARGOLISKU :)

Dzikuska niezle trzymam kciuki moze cosik sie ruszy. Kurcze a tak sobie wieczorkiem o Tobie myslałam.
Dziewczyny pewnie ze kazda za kazda trzyma kciuki.
Ja siedze jak na bombie bo sama w domu i chyba bym nie chciała zeby sie cos działo niech dzieje sie wtedy jak mama jest w domu :)
Juz myslałam ze w nocy sie bedzie cosik dziac ale oczywiscie wszystkie bóle sobie uciekły standart jesli chodzi o mnie. Dzis znowu KTG.  

reklama
Natalka21 pisze:
agamamaani mówisz poważnie??? ::) Ty masz wypróbowany ten sposób??? ???
Natalka żartuję :D ja miałam cięcia dwa razy, z powodów dziwnej szyjki, która wogóle się nie chce rozwierać :D

Witaj margolis :D super że wszystko OK..

ja zaraz ide do doraddzy prawnego porozmawiac o alimenty jak napisac i wogle jak to wyglada w mojej sytulacij i chce ograniczyc ojcu prawa do dziecka wiec musze wszystkiego sie dowiedziec co i jak mam nadzieje ze bedzie dobrze ja na tych rozprawach bede plakala napewno :( :(dzidzia dalej w brzuszku fika i jeszcze nie chce wychodzic hehe chyba jej tam dobrze jest i nie chce opuszczac lokum hihihi

Witam!
Ja tez jestem nadal 2w1-niestety :( ALe jest juz bliziutko konca, przynajmniej tak twierdzi lekarz. Szyjka calkowicie sie juz skrocila i czekamy tylko na akcje porodowa ktora moze nastapic w kazdej chwili. Trzeba trzymac kciuki za rozwarcie bo tylko o to teraz chodzi ;D W kanale podobno mam tyle miejsca ze przejdzie dziecko 3,5 a nawet 4 kg :o Gin powiedzial ze w tym tygodniu urodze, ale gdyby nic sie nie stalo do 24. czyli termino OM to mam sie stawic 28. rano do szpitala na wywolanie. MOcno jednak wierze w to ze urodze w tym tygodniu. Inaczej chyba sie zalamie :mad: ;)

Margolis dziecziaczki masz slodziutkie :)

nadziu przekaz Agutce zeby sie tak nie denerwowala bo napewno wszystko bedzie dobrze, a gdy ona bedzie zdenerwowana to wtedy Zuzinka takze; dzieci to wyczuwaja ;)

No to LUCZYNKO trzymamy oczywista kciuki :)

Widzisz ja jej napisałam zeby sie nie denerwowała bo wszystko bedzie oki. Ale ona mi napisała dzis ze Zuzinek bardzo schudła i nie wiadomo czy je dzis przez to wypuszcza do domku decyzja ma zapasc miedzy 13-14. Kurcze ja sie na tym nie znam ale mam ogromna nadzieje ze jednak wyjda dzis juz do siebie.

Moja znajoma ktora urodzila w sierpniu tez miala takie obawy bo ich coreczka schudla po porodzie 300g i bylo to dosc duzo-tak jej powiedzial lekarz. A jadla za trzech ::) I po powrocie do domu zaczela tak przybierac na wadze, ze nie wyrabiaja z kupnem wiekszych ciuszkow i robieniem pokarmu, przerosla juz swoich rowiesnikow i teraz jest strach w druga strone-czy nie tyje za duzo ::) totalny kolowrotek :D

Hej dziewczyny!!

Przede wszystkim MARGOLISKU WITAJ !!! DZIECIACZKI Są śLICZNE !!! MAM NADZIEJę ZE CZUJESZ SIE DOBRZE :)

A ja całą noc sie męczyłam strasznie. Co chwila dopadały mnie okropne bóle jajników, budziłam się co 15 min ja mam juz dosyć !!!!!!!!!!!!!!!! :p :p

reklama
No i tak zle i tak nie dobrze. Jednak mam nadzieje ze AGUTKA i ZUZANKA wyjda do domku dzis i bedzie wszystko cacy.

MYCHA to tak jak ja spac nie mogłam tak strasznie mnie brzuch bolał a szczególnie po prawj stronie. Dziewuszki damy rade wytrzymamy bo nie mamy innego wyjscia :)

Do góry