agugucha - widzę, że "Twój" też niezły. Kolejny facet bez jaj. On jeszcze nie widział dziecka? Nie widział się też z Tobą od 10 tygodnia ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i tylko to zostaje w takich sytuacjach,mysli bidula ze ma zajebistego chlopa ale ja nie moge ogarnac takiego tematu,ze skoro ktos bierze sobie taka osobe i nawet wie ze zostawil kogos w ciazy,dalje sie pakuje w taki uklad,tak samo jak ten ex kroopelki,przeciez jak chlop zrobil takie cos raz to nie ma zmiluj ,nie bedzie tata na 6 ani normalnym partnerem 

ja pier..3 miesiace i tak mysle ciekawe czy dostane wychowawczy na czas,jak juz bede miala ten zasrany wyrok,.i wiecie co ta takie momenty ,chlop ma wyrabane we wszystko a ty sie martw,dlatego to najlepszy dowod ze lepiej nie byc z takimi patachalami i uciekac poki mozna,
roze na dzien kobiet 
Bylam wczoraj u lekarza z Nikosiem i wazy juz 9870g (chociaz myslalam, ze wiecej, bo jest strasznie ciezki ;-)) i ma 80 cm. Lekarka mnie opieprzyla
.wybryka sie cycka i spaciu i nastanie cisza w domu....Nie robi się syf. Ja mam i bobovitę kupioną i nestle, ale Kubulek nie chce jeść żadnej, mimo iż na moim mleku. Na bobovicie nie ma chyba nic napisane o tych ciemnych drobinach, ale na nestle jest, przed chwilą nawet sprawdziłam specjalnie dla Ciebie ;-)Napisali: 'ciemne drobiny w kaszce pochodzą z naturalnych płatków bananowych bądź ryżu'. Na kaszce malinowej też to samo napisali o tych drobinach. A ta bobovity też jest ryżowa? Chyba nie masz się co martwić, ja też widziałam te drobiny. U mnie kaszkę zjada mój piesek, bo Kubulek to tylko parę łyżek i już nie chceMam do Was pytanie ..... czy ktoras z Was moje kochane Mamy, uzywa kaszki bobovita tej nowej? Niby wzbogaconej o jakies probiotyki ... ja kupilam ostatnio taka i zauwazylam, ze mi cos czarnego w mleku plywa, wiec wylalam to mleko i zrobilam nowe, bo myslalam, ze to jakis syf, a tu znowu to samo :/ to te probiotyki, czy moze faktycznie jakis syf sie robi z tej kaszki?