katerinka111
Fanka BB :)
candy gratulacje
)) mala jest sliczna a ty masz swoja kruszynke
))
a ja wam zycze szczesliwego nowego roku,duzo kasy,umiechu na codzien,mniej zmartwien,duzo zdrowka dla was i dzieciaczkow,samych przyjazni i radosci z zycia i tej polowki dla kazdej z nas
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
a ja wam zycze szczesliwego nowego roku,duzo kasy,umiechu na codzien,mniej zmartwien,duzo zdrowka dla was i dzieciaczkow,samych przyjazni i radosci z zycia i tej polowki dla kazdej z nas

Paulisia już śpi a z Olą zrobiłyśmy sobie zagrychę w postaci paluszków, orzeszków i chipsów i czekamy na północ. Oczywiscie ja do tego popijam sobie już szampana z mrożonymi truskawkami i oglądam kogel-mogel :-) kiedyś sylwester w domu był dla mnie sylwestrem straconym a teraz się cieszę że mogę pooglądać fajerwerki z dziećmi przez okno
Koszmar jakiś. Powiedział że to jakaś forma uczulenia na coś ale nie wiadomo na co. Pierwszy raz w zyciu mi się coś takiego zdarzylo. Najśmieszniejsze jest to że w południe zadzwoniła moja babcia która mieszka 100 km ode mnie i też miała to samo. Mam wrażenie że to coś z powietrza bo aż dziwne.