Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ostatecznie dostałam jakiegoś czopka i nospę forte.Przeszło i potem jeszcze raz wróciło ale okazało się,że to nic złego nie było.
Tylko,że w moim przypadku to było cc. Rano zgłosiłam się na odział i za dwie godziny dziecię było na świecie
Ogólnie poród wspominam pozytywnie. Dni po porodzie tez nie były najgorsze. Jedno znieczulenie nie przestało działać dostawałam następne. Drugiego dnia po już chodziłam, a trzeciego już spokojnie zajmowałam się małym
Oprócz kilku smutnych momentów było naprawdę miło i wzruszająco. Dzieć nawet grzeczny. Ze względu na sytuację nie chciałam żadnej imprezy,ale teściowie i rodzina się uparli i w sumie była taka kameralna uroczystość u nich. Dostaliśmy fajne prezenty
Takie wypasione krzesełko do karmienia, matę edukacyjną, oczywiście pełno ubranek, zabawki i kaaaasę
Ktoś nawet kupił szpiworek, a dziecko moje już prawie pół roku ma

Zobaczysz co się będzie działo jak tylko dzidziorek pojawi się na świecie:-)Zostaniecie zasypani prezentami i już tak będzie przez jakiś czas