milkada, dzisiaj Twój wielki dzień, aż się nie chce wierzyć, że tak szybko minęło! Trzymaj się dzielnie i informuj o swoim stanie. Aż przebieram nogami z ciekawości jak się wszystko ułoży, oczywiście pamiętaj, że ludzie od wschodu do zachodu, południa i północy zagryzają pazury i ściskają kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Niedługo kolej na
kabaretke!
Normalnie nie mogę uwierzyć, że tak szybko płynie czas...Jeszcze niedawno dziewczyny pisały, ze dopiero będą pakowały torby do szpitala.
No i apropo toreb, to duże bierzecie? Bo ja sie waham.. a po 16 zaczynam się pakować powoli... i nie wiem jakiej wielkości torba będzie najlepsza, żeby w szpitalu zawału nie dostali.

)
abundzu, ale masz dużego faceta w domu, tylko patrzeć, kiedy zaczną do niego przychodzić co lepsze pannice z okolicy

) Musisz pękać z dumy.
Co do porodów, to każda położna mówi, że to niesamowite przeżycie, ale są ludzie, którzy potrafią z niego zrobić szopkę i wcale nie mówiła o rodzących kobietach, a właśnie o facetach. Kiedy chodziłam do szkoły rodzenia, to położna powiedziała wprost, że niektórych facetów chętnie by wywaliła za drzwi, bo zamiast pomóc to przeszkadzają. I co się dziwić, dla nich poród to pusto brzmiące słowo (zresztą dla mnie na dzień dzisiejszy też), znam jedynie smak ciąży.
Pozdrawiam wszystkie kobietki!
P.