reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
asuzana bede probowac bezsenna podala namiary jak wstawic suwaczki. zaraz zobacze czy mi sie udalo. i namiary tez poprawie
katerinka jak wrocilam do rodzicow (poczatek kwietnia) to troche wyniki mi sie poprawily szczegolnie hemoglobina. gorzej jest z waga. narazie maluszek wazy wiecej niz podaja normy dla danego tc. ja dokladnie gdy zaczynalam 19tc pojawilam sie w szpitalu na ginekologii z poronieniem zagrazajacym, oczywiscie pytali o co chodzi. to mnie bardzo przestraszylo. postanowilam koniec z rozpaczaniem placzem. rozpamietywaniem za exem uswiadomilam sobie ze jest dupkiem. i niema po kim plakac a tym bardziej czekac az dojrzeje naiwnej idiotki robic z siebie nie bede.a maluszka chce urodzic o czasie.
Milego wieczorku wszystkim zycze.

asuzana Też się już trochę pogubiłam tak prawdę mówiąc :P Tyle nowych dziewczyn. Czytam i piszę na bieżącą, ale chociaż jakiś avatar by się przydał albo właśnie suwaczki dla rozróżnienia która jest która ;)
Krropelka Super! Czekam na zdjęcia synka :)
gjoasia Fajne suwaczki :) Ja się trochę namęczyłam na początku, żeby je wstawić:P
anowi Widzisz, suwaczek się udał :) Ja często odczuwałam te czkawki w brzuchu i nie wiedziałam do końca, co to jest.

mnie najbardziej denerwuja głupie pytanie a tatus sie cieszy? a ja kwituje tak strasznie,bo co powiedziec az sie ucieszyl ze uciekl .... ach te dziady szkoda gadac

Ja ze swoim ex pracuję ... ehhh też nie miałam gdzie sobie faceta szukać ;))) jak urodziłam Paulisię to wszyscy w pracy mu gratulowali a on się tak cieszył i przyjmował gratulacje. Nawet się świnia nie przyznala że nawet dziecka nie widział. A swoją droga to natepnym razem jak mnie jakiś kolega z pracy będzie podrywał to najpierw będę kazała mu się zwolnic ;))))

bezsenna starsza córcia już ma wakacje i narazie lezy i się obija. Pozwalam jej dłużej posiedzieć wieczorkiem żeby rano mnie nie budziła wcześnie :) tak w przyszłym roku komunia więc nalatam się do koscioła. A za tydzień w niedzielę chrzciny mojej Paulisi ... już nie mogę się doczekac :-)

gjoasia mój już za stary żeby prace zmieniał ;-) a mi on wisi ... mam nadzieję że mnie bedzie unikał i ja jego też. Juz wczesniej powiedziałam że moge z nim gadac tylko słuzbowo bo prywatnie to mnei tylko interesuje wpływ na konto co miesiac :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry