Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sasasasa... a od 1 lipca praktyki w laboratorium ale sie ciesze 
a poza tym byłam maks cztery godziny w szkole co i tak dla moich karmiących piersi bylo dużym obciążeniem. Czasem jak wracałam ze szkoły to piersi jak kamienie aż sie z nich samych lało i strasznie bolało. Pomijam już fakt ,że przez pierwszy miesiac to nawet nie mogłam usiasc na tyłku albo postać dłużej bo moje gojące sie naciecie dawało o sobie znać. Acha i na indywidualne chodziłam do szkoły,a nie miałam w domu. Jakbym miała normalnie wrócic do szkoły bez indywidualnego, to na pewno bym młodzieńca 7 miesiecy nie karmiła.. ale tez nie chcialam go zostawiac samego wo domku. Szczerze to wolałam isc sobie rano do szkoły wrócic koło 11/12 do domu i sobie jeszcze z nim poleżeć i pospać. Szczególnie że mój mały przez pierwsze trzy miesiace to miał takie kolki ze jak zaczynał wyć pod wieczór to czasem dopiero przed północą przestawał., a potem był w stanie o 4 sie budzić. Więc ja uważam ,ze jak jesteś w szkole i masz mozliwosc indywidalnego to trzeba z tego korzystać
tylko to trzeba załatwiac wcześniej bo oni maja jakos zebrania co miesiac gdzie to ustalaja bo to nie szkola tylko odgornie wiec jesli zaczniej rozwazac taka mozliwosc to wypadaloby ci sie teraz dowiedziec jak to tam jest. 

bo od Amelek i Wiktorii i Emilek to sie roi w żłobku u Adasia nie do zniesienia ;-)