Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do porodu przez cesarke - nie polecam skoro nie ma wskazan. Fajnie jest kiedy Ci wyjmuja malenstwo bez bolow, ale pozniej jest katorga. Po normalnym porodzie mozesz isc do ubikacji, wstac do dziecka po paru godzinach i szybciej dochodzisz ogolnie do siebie - Kabaretka teraz jest na czasie. Po cesarce lezysz z cewnikiem w lozku, nie mozesz normalnie jesc, wstac, bola Cie szwy - powanie ja zrobie wszystko zeby urodzic naturalnie. Zreszta kazda z nas inaczej przechodzi przez porod, mamy inny prog bolu. Ja wspominam I faze koszmarnie, ale samo wyjscie dziecka ok. Moja kolezanka natomiast powiedziala, ze woli rodzic niz isc do dentysty. Co babeczka to inaczej:-)
mój młodszy syek kończy w lipcu 2 latkau mnie cesarka i dziewczyna wychodzi po 2 dniach ze szpitala,z braku miejsc.dla mie paranoja jka ktos naprawde nie ma sil to wspolczucia.zreszta kazdy pzrechodzi inaczej.
dziękuję,moje ukochane łobuziaki
EWA -27 na tych zdjeciach to twoj partner ,jak wolno spytac? dzieci wspaniale
moja mala tez jak narazie ma ulozenie posladkowe myslicie ze moze sie jescze przekrecic??