reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anowi To jest lista ze strony szpitala.
CO ZABRAĆ DLA NOWORODKA DO SZPITALA?
- 5 szt. pieluszek tetrowych
- 20 szt. pieluszek jednorazowych
- kocyk lub rożek
- 3 szt. koszulek/kaftaników
- 3 szt. śpioszków/pajacyków
- 3 szt. czapeczek
- 3 szt. rękawiczek
- 3 szt. skarpetek
- ręcznik frote
- 5 szt. gazików Leko
- chusteczki nawilżające
- krem pielęgnacyjny

reklama
asuzana :-D:-D:-D rozwalasz mnie. mysle, ze ex kazdej z nas jest pod jakims wzgledem rekordzista. ale zaden w dobrej sprawie :no:
a zaludnianie naszej planety zostawie jednak naszym mlodszym kolezankom :tak:. bo poki co jakos moj zaped do rozrodu jest czysto teoretyczny jako, ze mi kompletnie nie grozi to sobie moge bajdurzyc :-). za piatym razem? :szok:. osz Ty! ale mi zyczysz :baffled:
ja juz sie w zyciu nie dam rady wyrobic sie z drugim maluszkiem. poza tym w mojej rodzinie nie "produkujemy" dziewczynek :-D. siostra- 3 synow, jeden brat- 2 synow, drugi brat- 1 syn. a ja to sama wiesz :-). ale przyznaje, ze male ksiezniczki sa takie slodkie. a rozowy to przesliczny kolor (w ktorym nijak nie byloby do twarzy Fifinkowi :-D:-D:-D)
Napisałam tak własnie bo jak znam zycie to kiedy ktoś usilnie chce dziewczynkę to chłopak za chłopakiem się rodzi. :-) i wiesz co lepiej żartowac jak chorować, wiem że te nasze exy to bezmózgie yeti ale nie mam zamiaru swojego już opłakiwać :-p niech spada na drzewo ... tam pasuje bardziej :tak:

anowi82 poki co kolega nawet nie ma odwagi mnie dotknac:-). no chyba, ze przypadkiem. ewentualnie wcale nie ma na to ochoty. ale poki co szczerze mowiac wole nawet nie wiedziec co on mysli :tak:
samasamotna mnie sie trudno wypowiedziec na temat tych boli, bo mialam je w dzien porodu. wiec moze faktycznie zadzwon gdzies i spytaj specjalisty.

samasamotna poco masz sie martwic zadzwon nawet teraz. i sie wypytaj. bedziesz spokojniejsza. albo przynajmniej jutro.
bezssenna to faktycznie mi to odpadnie, bo ja z tej listy mam pampersy tylko wziasc! a jakbym to miala jeszcze brac to napewno w taka walizke bym sie nie zmiescila

samasamotna ja przez takie bóle ze strachu już od 7 miesiąca byłam do szpitala spakowana :-) moja doktor mnie uspokajała co prawda że nic zlego się nie dzieje i że musze poprostu więcej wypoczywać ale i tak torba była gotowa :-) faktem jest że stres miał tu spore znaczenie ale jak tu było się niczym nie martwić. Więc przede wszystkim więcej spokoju i odpoczynku :tak:

bezssenna nie musze tez dla siebie nic brac. nawet podpasek. ale daja najtansze wiec ja sobie cos lepszego kupie i koszule tez swoja wezme(tak wogole to pierwszy raz w zyciu koszule bede kupowac bo zawsze pizamy wolalam)ale nazbiera sie recznik szlafrok. i siosra mowila bym zabrala pomadke ochronna (bo usta moge miec spierzchniete)

asuzana odpoczynku mam az za duzo;D
a ze spokojem to czasai trudno u mnie;/;d hmm mam nadzieje ze takie bole nic nie znacza;;( bo brzuszek boli mnie praktycznie cala ciaze..ale ostatnio wlasnie inaczej..tak jak przed okresem..dlatego sie zmarwtilam troszke

reklama
Krropelka Przeoczyłam Twojego posta odnośnie kolegi. Fajnie, że tak Ci pomaga :) Ja mam jednego kumpla, który mnie wspiera całą ciążę. Też się znamy jakoś z 4-5 lat, raz nawet próbowaliśmy coś więcej, ale to się prawie skończyło rozpadem przyjaźni, więc lepiej gdy jest jak jest, na zasadzie kumpel-kumpela. Zresztą ja już nie potrafię spojrzeć na faceta z uwielbieniem, z podziwem. Wiem, że nie wszyscy są tacy sami, ale żeby aż się niby zachwycać :] Nie ma czym. To tylko faceci, a ja zdesperowana póki co nie jestem.
anowi Ja pierwszy raz w życiu kupiłam szlafrok :) Wcześniej miałam jakiś, ale nie używałam. W sobotę mama mi kupiła fioletowy w kwiaty :D Za koszulami też nie przepadam, ale trochę ich mam, więc wzięłam 3 do szpitala.Ktoś mi pisał o tej pomadce, więc też spakowałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry