katerinka111
Fanka BB :)
MLODA1 moja kolezanka wazyla przed 2 ciazami 50 kg a teraz to juz ponad 100 dzieci sa juz duze a jej waga daje duzo do zyczenia i do tego zdrowie dochodzi.
znowu ulewa ja widzisz mieszkam 50 km od gdanska i u mnie upal na calego.nie rostaje sie z woda bo az sie slabo robi taki skwer.
a ty uwazaj z tym sprzataniem bo na porodowke pojedziesz
ale nie ma jak w domku przy kompie,mala juz spi jutro ja babcia od exa zabiera nad jezioro tak sie ucieszyla za az zasnela;
ja tak dzisiaj myslalam ze jak juz sie kubus urodzi to pewnie nie bedzie tez takiego pzresiadywania pzry kompie ale idzie sie naprawde przyzwyczaic
)
znowu ulewa ja widzisz mieszkam 50 km od gdanska i u mnie upal na calego.nie rostaje sie z woda bo az sie slabo robi taki skwer.
a ty uwazaj z tym sprzataniem bo na porodowke pojedziesz
ale nie ma jak w domku przy kompie,mala juz spi jutro ja babcia od exa zabiera nad jezioro tak sie ucieszyla za az zasnela;
ja tak dzisiaj myslalam ze jak juz sie kubus urodzi to pewnie nie bedzie tez takiego pzresiadywania pzry kompie ale idzie sie naprawde przyzwyczaic
. oczywiscie bede do Fifka dzwonic kilka razy dziennie i wpadac z wizyta (jakies 20min spacerkiem). wkoncu sie obspie po pachy. mam tez w planie odswiezyc przedpokoj, bo mi sie cos od wiezdzajacego wozka zabrudzily sciany. umyje okienka, wyporzadkuje garderobe, zaprowadze lad w papierach