reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
MLODA1 moja kolezanka wazyla przed 2 ciazami 50 kg a teraz to juz ponad 100 dzieci sa juz duze a jej waga daje duzo do zyczenia i do tego zdrowie dochodzi.
znowu ulewa ja widzisz mieszkam 50 km od gdanska i u mnie upal na calego.nie rostaje sie z woda bo az sie slabo robi taki skwer.
a ty uwazaj z tym sprzataniem bo na porodowke pojedziesz:)
ale nie ma jak w domku przy kompie,mala juz spi jutro ja babcia od exa zabiera nad jezioro tak sie ucieszyla za az zasnela;
ja tak dzisiaj myslalam ze jak juz sie kubus urodzi to pewnie nie bedzie tez takiego pzresiadywania pzry kompie ale idzie sie naprawde przyzwyczaic:))

reklama
katerinka111 tez moze czytalas pamietnik o Julce (skrajny wczesniak)?czytajac ta historie czlowiek wierzy ze cuda sie zdarzaja.
ja jeszcze korzystam z mozliwosci siedzenia przed kompem poki malutka jeszcze u mnie w brzuchu. u mnie dalej duszno. ale wieczorkiem pojde na spacerek. bo sie zasiedze w domku. :)

mloda1 kisielek bardzo Fifkowi smakowal, ale wyszedl mi troche za rzadki. musze nastepnym razem dac mniej wody.
u mnie tez tak nieraz bylo, ze centrum leje a na obrzezach suchu badz na odwrot.
a dzis to duchota niemozliwa i cos czuje, ze na wieczor sobie lujnie. poki co okno palkonowe otwarte na oscierz, wiatraczek chodzi i jakos sie zyje.
Fifka wyplukalam w chlodnej wodzie co by go ostudzic po calym dniu a teraz chlopczyna zapizamkowany i objedzony mlekiem uprawia swoje wieczorne harce w lozeczku.
katerinka111 dobrze, ze Ci babcia corcie zabierze nad jeziorko, bo i dla niej radocha i dla Ciebie odsapniecie.
ja to juz sie szykuje na male wolne od mojego synka. za jakies 10dni babcia - mama ex wezmie go do siebie, bo ma urlop. i sie bardzo zdziwilam, bo mowila o tygodniu albo nawet o dwoch :tak:. oczywiscie bede do Fifka dzwonic kilka razy dziennie i wpadac z wizyta (jakies 20min spacerkiem). wkoncu sie obspie po pachy. mam tez w planie odswiezyc przedpokoj, bo mi sie cos od wiezdzajacego wozka zabrudzily sciany. umyje okienka, wyporzadkuje garderobe, zaprowadze lad w papierach :tak:
tak mysle zrobic to w pierwsze 2 dni a potem sie byczyc :-D
anowi82 pamietam jak sie Fifek urodzil to sie nieustannie mijalam z kolezanka na gg (ma coreczke dzien starsza). potem to juz nauczylam sie pisac kariac piersia :-). no, ale z cala pewoscia dzidzia " na wierzchu jest bardziej absorbujaca niz dzidzia w brzuszku, chocby nie wiem jak brykala :tak:

krropelka te babcie to pomocne sa mimo sytuacji.ja akurat jutro ide wlosy robic i kumpele odwiedze troche wolnego faktycznie chociaz bede tesknic za moja corcia bo teraz jestem z nia 24 na dobe
anowi a ja sie takw koncu dnia nachodze ze juz wieczorem to nie mam sily na spacer
ja nie czytalam tego .pewnie zaraz bym beczala.
ale musze wam powiedziec ze teraz mnie jakos na placz nie bierze ze jestem sama i wogole jakos tak moze dociera powoli
a sluchajcie moze bezsennapo prostu do szpitala pojechala bo tak milczy jak by sie cos dzialo napisalaby przeciez,tak samo samasamotna

Ostatnia edycja:
krropelka katerinka tylko sie cieszyc ze babcie chetne do pomocy. zawsze jest chwila dla siebie.
ja tez juz lepiej sie czuje psychicznie. mnie wystraszyl pobyt w szpitalu. i od tamtego czasu juz sie tak nie zadreczam. dobrze ze ciaza trwa 9miesiecy jest czas by sie oswoic ze bedzie sie mama jaki z cala reszta :)

Czesc-dziewczyny!!!
ja-tez-nie-nadazam-ale-ciesze-sie-ze-jestescie,,,dobrze-sie-tu-z-wami-spedza-czas:-)!
co-do-mnie..w-czwartek-bylam-na-kontroli-i-mnie-lekarz-przerazil-bo-niby-to-11-tydzien-mial-byc...a-wielkosc-to-mowi-ze-8-9-tydzien...pozniej-stwierdzil-ze-to-moze-dlatego-ze-szczupla-jestem...zreszta-w-poprzedniej-ciazy-ponoc-podobnie-bylo.Co-prawda-przez-ostatni-miesiac-schudlam-2-kilo...mam-nadzieje-ze-bedzie-lepiej-teraz.

reklama
czesc ankaaa ci lekazre to potrafia mi sie pomylil lekazr o miesiac czasu dopiero 4d pokazalo prawidlowo.z ta waga to normalnie ja tak mialam do 20 tygodnia chudlam
anowi82 czy y masz jakies bole brzucha oprocz tych skurczy braxtona.bo ja mam wraznie jak by mnie cos zakuwalo od dolu.ale to takie chwilowe.a maly sie rusza jak szalony:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry