Ja się cały czas zastanawiam, cz po takiej abstynencji jaką przechodzę i jeszcze przez jakiś czas będę przechodziła można się potem upić jednym piwem![]()
Przetestowałam, lekkie zawirowania miałam. Gdybym za jednym zamachem wypiła dwa, byłoby po mnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się cały czas zastanawiam, cz po takiej abstynencji jaką przechodzę i jeszcze przez jakiś czas będę przechodziła można się potem upić jednym piwem![]()
wkurzylam sie juz od samego rana
mozna byc zlym, ale do jakiegos stopnia! jak on moze Ci teraz cos takiego mowic? Przeciez to jest jakas paranoja! Olej go! Nie odbieraj telefonow, bo Ty bedziesz przez to plakala a ten bedzie tylko mowil ze bedziesz dobra Mama. Oczywiscie, ze bedziesz, bedziesz najlepsza, on Ci tego mowic nie musi! Nie placz, nie przejmuje sie, jakos bedzie, a musi byc dobrze ;-) trzymam kciuki za Twoje samopoczucie i za przyjazd do Polski, obys tu odpoczela i choc troche zapomniala, jaka krzywde Ci wyrzadzil!To była ta optymistyczna wersjaPanegiryka mozg? jaki mozg? przeciez faceci nie maja nic w czaszce ;-)
RavenalkaJak tam studia?