reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
abundzu, a już miałam cichą nadzieję, że się zamienisz ;) Zawsze mnie rozczulały śpiące dzieciaki, może dlatego, że są wtedy takie grzeczne ;)

milkada, masz szczęście, że wszystko się tak układa ze zdrowiem Kuby. Oby tak dalej.

samasamotna, ja w ten upał woziłam jeszcze samochodem obiad dla swoich robotników. Nie mam klimy, bo to taka uboga wersja nissana micry i wszystko mi się przyklejało nie powiem do czego, bo się wstydzę.

Ja dostaje powoli szału, gdzie te skurcze się pytam! ;))

reklama
samasamotna, tak bym chciała urodzić, boję się cesarki, ciężko powiedzieć dlaczego, ale się boję i już :)
Upały nie służą ciężarówkom, dlatego współczuje dziewczynom, które muszą całe wakacje chodzić w "dwupaku".

Milkada fotogeniczny jest twoj Kubus, moze aktorem zostanie?bardzo fajne zdjecia z albumu "moj synus Kubus" a to zdjecie ze srodkowym paluszkiem :) zycze Ci by dalej Maluszek tak dobrze sie rozwijal i dawal Ci tyle radosci

samasamotna kiedys pisalas ze mama gotuje ci co sobie zazyczysz. a ja bym zjadla domowych pierozkow, i musze sama sobie zrobic. ale dzis sobie wszystko przygotuje a jutro bede lepic :)

anowi no moja mama jest kochana zawsze sie stara zebym byla zadowolona. ale sama tez lubie sobie cos ugotować . :)
npewno pyszne pierozki zrobisz;)))))
jak tam samopoczucie dzisiaj anowi?
ciekawe jak tam katerinka po wizycie

samasamotna u mnie dzis dobrze. coraz lepiej sie psychicznie czuje. wczoraj nigdzie nie bylam bo doluja mnie sceny spacerujacych rodzin. a dzisiaj nadrobilam bylam na spacerku i pojadlam lodow :) noi wymyslilam ze pierogi bede robic.
tez jestem ciekawa jak katerinka po wizycie. i mnie i ja tak dziwnie klulo miala zapytac o to lekarza,ciekawa jestem co jej powiedzial.
ja moze panikara jestem ale jutro prywatnie ide do gin. na ostatnim badaniu moja gin powiedziala ze szyjka mi sie skrocila. i chce zobaczyc czy jest ok. (skurcze macicy powoduja skracanie sie szyjki)
a tobie jak mija dzien. pisalas cosik ze z przyjaciolka sie umuwilas?

anowi mi tez sie szyjka skracala . wtedy najwazniejszy jest odpoczynek musisz naprawde duzo lezec .
a umowillam sie niedawno wrocilam pochodzilysmy po miescie . upał sttraszny ale fajnie bylo :)
ostatnio zaczely mi puchnac nogi ... ehh mam dosc upałów:D

reklama
samasamotna ja od 19tc naprawde na siebie uwazam, duzo leze nic nie dzwigam, itp a jednak sie szyjka skraca.
ja chyba 16lipca bede w rzeszowie, siostra mezowi dzieciaki zostawia a my w rejs po rzeszowskich sklepach, :) i pojade do kraczkowej zobaczyc jakie ceny i co maja w tej hurtowni.

spotykaj sie jak najczesciej z przyjaciolmi to pomaga. ja napoczatku w ogole do ludzi nie chcialam wychodzic tylko w domu wylam, ale to juz za mna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry