Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc Dziewczyny,
dopiero sie tu zarejestrowałam. Jestem teraz w 24 t.c. oczekuje dziewczynki :-) i chyba też zostanę samotną matkąMój chłopak nie liczy sie ze mną, a problemy rozwiązuje pijąc piwo. Ale... mniejsza o niego. Załamana jestem tą perspektywą zostania samotną matką i nie mogę sie z tym pogodzić, ale nie chce dziecka narażac na ciągłe awantury i stresy, które i tak teraz już ma. Ale to co najbardziej mnie martwi, to coś, co przeczytałam ostatnio w pewnym artykule. Otóz powołuja sie tam na jakieś wieloletnie badania, z których wynika, ze to dziewczynki bardziej tracą na nieobecności ojca niż chłopcy. Podobno bardziej cierpią, mają mniejsze poczucie wartości, są niepewne w stosunku do facetów i szukają akceptacji męskiej np poprzez wczesnie rozpoczete zycie seksualne. Nie wiem na ile to prawda, ale z moich obserwacji wynika, ze coś w tym jest. Dlatego też kiedy dowiedziałam sie, ze będe mieć dziewczynke, to popłakałam się, ze jej spierprze życie. Poradzcie coś bo jestem załamana, mimo ze tak naprawde to bardzo chce miec dziewczynke, ale boje sie, ze będąc samotną matką skrzywdze ją.

Byla strasznie zla, ale dla dobra dziecka zostala w domu
, z mama sie nie widziala od roku:-( tego dnia on przyprowadzil sobie swoja byla zone i wspolnie w jednym pokoju usiedli i pili wino, moja kuzynka byla tak wsciekla ze chciala odejsc, ale zostala. Teraz ciagle sie kloca, ona do mnie dzwoni zaplakana, ze znowu cos jest nie tak. Oczywiscie jest mi przykro i strasznie go za to nie lubie, ze postepuje z nia jak ze szmata, ale jej winy troche tez jest skoro zostala..... nie chce straszyc, moze u Ciebie Tsiri bedzie dobrze, i tego Ci zycze , moze jak dzidzia sie urodzi wszystko sie zmieni o 360 stopni i bedziecie najbardziej kochajaca sie rodzina pod sloncem. Ja jednak nie wierze w te bajki, dlatego jestem sama i wiesz co ? Swietnie mi z tym