reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mam na 16 ale tam zawsze trwa tyl ebabeczek i wizyta troche zajmuje,chce sie zaraz na 4d umowic,\
mam dzis problem ,zasuwaczek sie nie przesuwa i wogole go dzis nie widac i za chiny nie moge zmienic:)
no to nospa rzeczywiscie jest dobra

reklama
Katerinka u mnie faktycznie samopoczucie duzo lepiej :D milych zakupow zycze :) cos z tym suwaczkiem faktycznie masz :/ moze sprobuj z innej strony zrobic, mam nadzieje ze wyjdzie :D
Samasamotna ja slyszalam ze mozna brac 3x2 nospy, ale nie wiem czy forte mozna, bo ona dosc silna jest :/ mam nadzieje ze Ci przejdzie, pewnie Malutka Ci chce pokazac ze ciagle tam jest :) moj Nikos sie dzisiaj zajal moim pecherzem :/ chyba uwaza ze to pileczka bo ciagle czuje jak mnie w niego wali :)

mloda1, pewnie sobie ćwiczy boks ;)) Gorzej, że trzeba biegać co chwile do łazienki ;)

Z tymi "przyspieszaczami" to raczej żartowałam. Będę sobie czekała na swoją kolej. W nocy mi tylko twardniał brzuch, a poza tym... cisza. Zobaczymy jak to będzie :)

Ale czuję się taka poddenerwowana.. jak przed podróżą. Też tak miałyście?

P.

Panegiryka w lazience to ja juz chcialam namiot rozlozyc, bo ciagle tam chodze ;) gdzies wyczytalam, ze przed porodem moze wystapic wlasnie takie poddenerwowanie, ale nie wiem czy w Twoim przypadku to z powodu zblizajacego sie porodu czy terminu :) mam nadzieje ze porodu i ze szybciutko urodzisz i wrzucisz nam zdjecia Twojej pociechy :D
Wszyscy na miasto ida, ja siedze w domu, zaraz beda bracia :D

Zaprezentowałam Wam Smoka w wersji przykurcz ;-),a teraz w wersji "to łóżko jest moje ";-) jak widać powoli trzeba się będzie przymierzać do małego przemeblowania u nas w pokoju ;-) i chyba Adaś przejmnie po mnie łóżko ,a ja wygląduje na jakimś rozkładanym fotelu z ikei ;-)

Panegiryka zamienić się ? Nie ma mowy :-D co ja bym zrobiła bez tego małego rozbrykanego dokucznika paskudnego :tak:chyba bym się zanudziła na śmierć :tak: no i nie wiem czy znowu chciałabym przebierać pieluchy, znosić kwęki i jęki... chyba najpierw musiałabym sie przygotować do tego psychicznie przez 9 miesiecy, żeby uwierzyć na nowo że te męki są największym szczęsciem :-p

Załączniki

• DSC01620.jpg
    DSC01620.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 66
Witam nowe dziewczyny na forum :-).Ubolewam nad tym że coraz więcej nas tutaj przybywa, jak te matki swoich synów wychowywały :confused:?! Nie wiem czy mogę mieć do niech pretensje,ale i tak mam :tak:.

Byliśmy dzisiaj z Kubusiem u pani doktor mały bardzo ładnie przybrał na wadze,przez 5 dni 200g na cycowym mleku :-). Jestem bardzo zadowolona bo martwiłam się że będziemy musieli się dokarmiać butla,ale na szczęście nie :-):-):-).
P.doktor chwaliła małego że tak ładnie leży na brzuszku i podnosi główkę,i że z boczku się na drugi boczek potrafi przełożyć,powiedziała że bardzo dobrze się rozwija :-).
No i ta jego mimka bużki,jak stary chłop :-)-dokładnie tak powiedziała pediatra :-):-):-).
A oto zdjęcie mojego Kubusia Adama :-) na dzisiejszym spacerku :-)

reklama
abundzu super masz tego synkaaA:))) przeslodki jest:]
milkada Twoj Kubus tez przecudny ahh sliczoty :))
ale upał na polu padam ze zmeczenia . teraz tak szybko sie mecze ze szok..:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry