samasamotna
Fanka BB :)
dobranoc anowi i powodzenia jutr na wizycie daj znac jak tam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. jesli nie to niewiarygodnie dluugie z niego Smoczysko 
. a usmiech ma niesamowity
. i super, ze sie tak pieknie rozwija. to miodek na serce mamusi slyszec, ze jej pociecha rosnie jak trza 
. udanych pierogow jutro 
. ej no...
zaraz tam zabezpiecz... kolezanko droga. tu sie wszytsko grzecznie odbywa. wtdey to nawet zalowalam, ze az tak grzecznie
no, ale coz ja mialam niby uczynic?
. mala ksiezniczka :-)
. a sklep rowniusko na drugim koncu miasta. uznalam, ze to dobry pretekst (oststnia rolka papieru zwisa juz w lazience) by wyspacerowac FIlipka porzadnie. wiec wyruszylam dzielnie. jakos w polowie drogi nagromadzily sie chmurki. ale dotarlam do sklepu, potem wychodze, kropi. glupia sprawa. folia na wozek w domu. do domu isc trza jakies 45min... no, ale co zrobic, gnam. chyba w rekordowym czasie dotarlam do domu. w sumie sie nie rozpadalo. co jakies 10min kilka kropel, no, ale zagrozenie wisialo nad glowa. a teraz jestem tak zryta, ze hej... a jeszcze dzielnie zmylam hodowane od wczoraj gary 
Ale za to z jakim efektem "to" robilasgjoasia urocza swinka. a te biedronkirobia cos, co nie bylo mi dane robic juz ponad rok
. chyba uronie lezke... ;-)