reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

kazda z nas ma swoja historie ... ja raz mam sile i wiare i ide dalej innym razem mam ochote skoczyc z mostu ...
samotność boli a bycie w ciąży bez wsparcia wymaga dużo siły i energii ...
faceci którzy pozostawiają kobiety w ciąży ... są dupkami ...

reklama
Dostalem teraz ten email, napisany przez kobiete ktora NIE jest matka samotna, cytuje fragment emailu:

30 listopada 2008 0:09
[...]Jesli jesteś w stanie związać się z kobietą z dzieckiem, chyba jesteś zdesperowany.

Piekne co?

Jesli facet "jest w stanie związać się z kobietą z dzieckiem, jest zdesperowany". To sa slowa kobiety!

Nie komentuje, bo slowa tej kobiety same sie komentuja...

Czesc NickPain :)

dzis spedzilem 3 godzine w bardzo sympatycznej randce z matka samotna i jego kochanego rocznego dziudziusa :)

Najbardziej zabawne byl kiedy wzialem maly na moje kolana i zaczelem sie bawic i sie smiac z nim, a On caly wesoly :) a jego mama mowila "dziwne, przewaznie jak ktos nieznanego przebliza sie do niego, on zle reaguje..."

Ehhh, dzieci widza to co dorosli nie umieja widziec :)

Kochana dziewczyna, z trudna historia, napewno trudniejsza niz zycie wiekszasz osob na forum tutaj (znam sie na zycie, a na rozne glebokosci pielka ;-) ).. napewno chce z nia sie zaprzyjaznic, a co wiecej sie okazuje..

Byl urocze jej rozczarowanie na twarz, kiedy widziala mnie :) Nie chodzi ze jestem potworem, ale dziewczyna zupelnie nie umiala wyobrazac ze 2cm wiecej wzrostu to znaczy "rowne wzrostu", wiec ja bylem niemilosierne niski, w odniesieniu do jej wyobrazny...

Najzabawny ze jej ex byl "3 cm wyzszy od niej, czyli prawie o jedna glowa wyzszy" :) probowalem ja przekonac ze na pewno chodzilo o 13cm a nie o 3cm.. ale widoczne matematyka i geometria nie sa mocne strone pieknej mamusi tego kochanego dziudziusa ;-)

Cos.. mialem mile popoludniu.. co bedzie bedzie..

milego wieczoru...

Samotny Niepolak

Ah, chcialem dodac ze chodzi o osobie NIE poznana przez tego forum...

Jak juz ktos tlumaczyl, tu (babyboom) jest miejsce gdzie matke samotne
narzekaja, a ja znalazlem ja gdzies indziej, tam gdzie matke samotne probuja rozwiazac problem. :-D

Informacja z poniedzialek, godzine 12.20 :)

Dzis o 13tej mial byc nasze drugie spotkanie, i mialem dzwonic o 11.00.

Dzwonilem i NIE odbiera. Tez na sms nie odpowiada...

Kobiety, jestescie zalosne.

Mozna odbierac i powiedzic "zmienilem idea, nie chce sie spotkac".

Wystarczy.

Ale wy uciekacie w milczenie.. To jest traktowanie drugiego czlowieka jak ZERO, nawet nie godny zeby posluchac pare slowa pozegnania...

Naprawde teraz jestem przekonany ze WSZYSTKO co ta kobieta dostala od losu, zostalo slusznie dostarczony.

Z tego sie ciesze.. bylby okropne jak dobre osobe mialby byc niewinne ofiary losy.. natomiast jesli jakas wielka chamka, ktora traktuje drugiego czlowieka jako zero, dostanie w dupie od losu, to jest czysta sprawiedliwosc :)

Ale tylko tych porzadnych tego zycie.. sprawiedliwosc ma byc...

...

Jak juz ktos tlumaczyl, tu (babyboom) jest miejsce gdzie matke samotne narzekaja, a ja znalazlem ja gdzies indziej, tam gdzie matke samotne probuja rozwiazac problem. :-D

tylko że to była kobieta z dzieckiem a Ty w tym momencie piszesz na wątku gdzie
dziewczyny są jeszcze w ciąży albo dopiero urodziły

kazda z nas ma swoja historie ... ja raz mam sile i wiare i ide dalej innym razem mam ochote skoczyc z mostu ...
samotność boli a bycie w ciąży bez wsparcia wymaga dużo siły i energii ...
faceci którzy pozostawiają kobiety w ciąży ... są dupkami ...

Zgadzam sie, mnie tez towarzysza hustawki nastrojow, raz jestem zadowolona i wierze ze sobie sama poradze, ale innego razu mam okropne mysli, ktore uwazam za nie w porzadku. Jednak boli mnie, ze musze przez to przechodzic sama, bycie samej w ciazy jest niezwykle ciezkie, dla mnie ciezsze jest to ze ojciec dziecka do tej pory sie jeszcze nie okreslil, mowi ze mysli i ze mam dac mu czas, uwaza ze celowo zaszlam w ciaze, chociaz to bzdura, zwala wszystko na mnie i fakt iz mialam depresje. Boli mnie, a on mnie rani, chociaz on twierdzi, ze to ja ranie jego :szok: Nie wiem co mam robic, czasami juz naprawde mysle o najgorszym, bo wiem ze tak przynaj mniej nikt by mnie nie obwinial ze ta ciaza to tylko proba zatrzymania go przy sobie... :sad:
Jak dac sobie rade? Jak wyciszyc ten bol w sercu?

reklama
Informacja z poniedzialek, godzine 12.20 :)

Kobiety, jestescie zalosne.

spadaj stąd buraku,bo cie wywalimy same. szukaj se laski gdzie indziej:oo:
a żalosny jestes ty i te twoje przmowienia:eek:
czy ty myslisz ze jakas samotna matka stad bedzie sie cieszyla ze jakis facet szuka kobiety i kazda sie rzuci na ciebie bo ty wezmiesz jakas kobiete z dzieckiem??? NIE. więc pa

Do góry