reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
na forum jestesmy poprostu w podobnej sytuacji. i nawzajem najlepiej sobie pomozemy.
wiem kazdy z nas ma rodzine znajomych napewno nas wspieraja. ale nie byli w takiej sytuacji jak my.
tylko mnie przeraza schematycznosc zachowan facetow, jak te historie sa do siebie podobne
u mnie w miescince tez sa dziewczyny w podobnej sytuacji, dopiero teraz to zauwazam. ale poradzily sobie niektore sa dalej same niektore pozakladaly rodziny.

reklama
ja sie ciesze ze dalej sa dziewczyny ktore juz urodzily. bo ja widze ze one sobie poradzily poukladaly sprawy. a tez pisaly smutne pelne obaw i lekow posty. a teraz nas wspieraja. jak mi Moja Malutka pozwoli tez bede zagladac. i moze pomoge komus tak jak teraz mi pomagaja :)
katerinka moj ex nawet latami do twego pasuje. i emocjonalnie i fizycznie. heh

tak naprawde juz ostatnie miesiace spedzimy tutaj a potem ja bede zagladac jak tylko maly pozwoli:) dziwne to zycie ale co zrobic
anowi ja mam tylko do siebie jeden zarzut ze nie widzialam jego wygody ale wiesz co mnie zmylilo ze mam corcie odchowana i do niej mial stosunek super

jak najbardziej bedziemy tu zagladac, bo kwestia uzaleznienia jest nie do podwarzenia:-), ale wiecie, trzeba zalozyc jakis drugi watek bardziej optymistyczny, na ktorym bedzie zakaz narzekania;-), same pozytywy i radosne minki

wcale bym sie nie zdziwila w koncu kazda mieszka z zakatku jakims polski moze moze:-):-):-) no widzisz jak mozna ponarzekac zaraz lepiej
bedziemy potem narzekac na brak snu pogode itp wiec tak sie nie da:-)

zobaczycie ze za kilka miesiecy bedziemy myslec i pisac tylko o naszych Maluszkach. np posty Milkady sa takie radosne i widac ze zakochana w synku jest :)
samasamotna ten szpital tak dziala na psychike, moze leki jakies dostalas i dlatego?ja po hydroksyzynie mialam koszmary i taka spowolniona chodzilam

ciekawe jakby tak sie naprawde spotkali exowie razem

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry