DZIEN DOBRY!
Anowi Dziekuje Ci bardzo za te informacje, bardzo mi pomoglas

Jeszcze sie zastanowie czy warto na 100% isc na ta kuroniowke, bo mysle, ze gdybym dobra prace znalazla (czyli nie taka za 1200 brutto

), to bym poszla pracowac, jesli takiej nie znajde, to pojde na kuroniowke, chociaz na te pol roku

Lepiej wez ten kombinezon gruby

Jak u Ciebie pada snieg, to maluszkowi bedzie zimno

Pierwszy spacer wlasciwie i od razu na taki mroz :/ powinni ze szpitala odwozic karetka na sygnale w zime

a z tym usg dokladnie tak jest (tylko nie w przypadku mojego ex

), ale pamietam jak mojego brata(byla) dziewczyna byla w ciazy i w 3 miesiacu poszedl z nia na USG. Wrocil do domu tak zadowolony, ze nie pamietam kiedy ostatnio taki szczesliwy byl

Caly dzien krzyczal ze bedzie mial dziecko, a pozniej chodzil po osiedlu i wszystkim znajomym mowil ze je widzial

Juz nie mowie co sie dzialo jak sie dowiedzial jaka plec

A masaz oczka wyglada tak, ze przeciagasz palcem od zewnątrznego kacika oczka do wewnątrznego, po górnej powiece, a w zasadzie w tym miejscu, gdzie kończy się oczodół i jest oko... czyli tam gdzie przebiega ten kanalik, delikatnie przesuwać palcem, powoduje to przepychanie kanalika.

)
Samaa dokladnie! Mi sie wydaje, ze chlopak zaluje ze nie jest teraz z nami, a do mnie przychodza znajomi i bawia sie z Nikosiem (w sumie jego Mama mi to powiedziala )

no coz, mial swoje szanse

.... kurcze nie masz lekko

nie dosc ze zostalas sama w ciazy , to jeszcze rodzice nie bardzo to toleruja, ale daj im troche czasu, jesli w ciazy sie nie przekonaja, to po porodzie jak zobacza ta mala kruszynke to jeszcze nie beda chcieli wpuszczac Twojego ex do domu
Katerinka Widze, ze lepiej spedzasz czas niz ja, a jestes pod koniec ciazy i pewnie ciezko juz sie chodzi :/ Gratuluje kuzynowi

Z alimentami to Ci powiem, ze to sie tak mowi, ze duzo, ale szczerze to ja jeszcze zlotowki nie wzielam na pampersy czy mleko, cokolwiek. Wszystko idzie na szczepienia, do ktorych jeszcze dokladam spora sumke :/ No ale nie moge zadac, zeby mi jeszcze ze szczepieniami pomog skoro mi tyle placi

ale wlasnie dlatego chcialam tyle. Nie dlatego, ze jestem pazerna czy chce sobie cos kupowac z tej kasy, szczerze mowiac nawet bym na nia napluc nie chciala

no ale jak Nikos zachoruje, trzeba bedzie wykupic lekarza, czy kupic do szkoly, do przedszkola (o ile pojdzie), to ex mi juz nie pomoze jakby mi placil 300-400 zlotych, powie ze placi przeciez i ma gdzies nie? Musze myslec na przyszlosc, juz nie jestem sama

)...... wiesz ja sie wlasnie zastanawiam czy by przypadkiem nie zapytac mojego ex czy moze jego siostra przyjsc w czwartek do Nikosia (ktorego w krotce bedzie chrzestna)

.... ze skurczami to wydaje mi sie ze to przepowiadajace, ale w 100% nie jestem pewna :/ jak dzisiaj sie czujesz? Ja na ktg bylam RAZ, jak mnie rejestrowali do szpitala haha rychlo w czas

Daj znac co u lekarza!
Krropelka No nie bylo mi milo sie dowiedziec, ale ciesze sie ze juz nim nie jestem

Nawet nie wiesz jak bardzo

) Mam nadzieje tylko, ze Nikos sie we mnie wrodzil, chociaz intelektualnie, bo moj ex ma ogromne ubytki

a nie, przeciez skonczyl gimnazjum :/ o cyzm oczywiscie tez dowiedzialam sie od Tusi, bo ex mowil, ze ma mature

...... uuuuu Pani kochana, to dopiero wizyta u poloznej

Dobrze, ze przekaz dotarl do ex, a przynajmniej, ze wlecial chociaz do ucha

ale po co faceta zabierac do lekarza, zeby wytlumaczyl jaki wplyw maja nerwy? Wystarczy sie nie denerwowac, a facetowi dac swiety spokoj ;-)
Przyszla Mama a na stazu moja Cie zwolnic? Nie jestes pod ochrona teraz? HAHAHAHAHA dobilo mnie to : "jakie samotne macierzyństwo?przecież jeszcze nie urodziłaś............" Moze on mysli, ze w ogole nie urodzisz? Ty a moze to nie glupie? Nie chcialabys pochodzic w ciazy dluzej? yyyy jakies hmmm 50 lat?
Ravenalka Dziekuje jeszcze raz

Co bedzie za 3 tygodnie i 2 dni?? :>
Ja tu juz od 6 buszuje, musialam wstac, bo przeciez do tego glupiego ZUS-u musze jechac, a wole z rana, bo wtedy mniej tych babc moherowych tam bedzie

Wczoraj sie nie odezwalam bo mnie roznosilo. Bylam u tego glupiego ortopedy znowu na usg bioderek z Nikosiem. Nie dosc, ze musialam jechac zatloczonym autobusem, to jeszcze padal grad, a pozniej lalo jak z cebra, to wchodze do gabinetu, a ten do mnie, ze on w czwartki robi usg (czyli sytuacja sie powtarza), ja mowie, ze w taki pochmurny dzien tu lece z 3 miesiacznym dzieckiem a on mi mowi ze mi nie zrobi usg? Lekarz na to, ze NIE MA UPRAWNIEN ZEBY WEJSC DO GABINETU ZE SPRZETEM DO USG ............. ??????? To kurde kto ma????? Kazal mi przyjsc w czwartek miedzy 10-12. Mam nadzieje, ze nie bedzie znowu lalo! Dziwie sie, ze te baby w rejestracji mnie rejestrowaly. Przeciez nawet jedna dzwonila do mnie zeby przelozyc wizyte i pytala czyna usg czy zwykla wizyta

ostatni raz tam ide, chocbym miala u innego zaplacic 100 czy ile tam, to i tak wole zaplacic niz gadac z kims kto nie ma uprawnien

Dobra bo juz ponad godzine siedze i nic nie robie

ide sie wykapac i jade do tego zusu :/ Pozdrawiam i zycze milego dnia :***